Marek1806 Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Zdravím u sedadla řidiče se mi pokazil zámek na připnutí pásu. Nejde do něho zasunout. Budu si objednávat nový a tak bych chtěl poradit, jak postupovat při výměně. Předem děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 28. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2014 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Toto jsem našel v DP na Roomstera (na Fabii II by to mělo být stejné): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 (editace) Nevím co v tom hledáš za vědu. Ani v DP není co popisovat. Jeden šroub, a jestli máš kontrolu zapnutí pásu, tak konektor. edit: toto je odpověď pro Marka, aby nedošlo zase k omylu, že Pawouku? Editováno: 28. leden 2014, autor: jipol57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 29. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2014 (editace) Díky za rady, žádnou vědu v tom nehledám, jen jsem se chtěl ujistit, aby nemusela ven celá sedačka. Ještě jednou děkuji Jipol57 a Pawouku. Editováno: 29. leden 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.