DavidSK Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Len tak ma napadlo, mohli by pasovať predné sedadlá zo Sup 2 do O2 ? Neskúšal niekto taký úlet? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Tak tenhle úlet by mě taky velice zajímal, od nového MR mají být do Superbu dostupná sedadla s odvětráním, rád bych je do své Octy dopasoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Ja myslim, ze to jde. Dokonce jsem nekde videl redukcni listy pro namontovani sedadel z SII do OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Predni jdou prendat bez jakychkoli mechanickych uprav, mam vyzkouseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 20. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Práve kôli tomu odvetrávaniu my to chodí hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Predni jdou prendat bez jakychkoli mechanickych uprav, mam vyzkouseno Nebyla by fotka jak to vypadá? Jdou tam i ty komfortní (tuším v superbu od výbavy elegance)? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlosm Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 tak chlapi, vyměnil už někdo ty nemožný sedačky v O II za SII Elegance s výhřevem??? Technický popis a foto vítáno :-) Dík P.S. Jestli ano, tak kde se dají sehnat a za kolik. Děkan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moocher Louda Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Zdravím kluci, nevím zda to tu je nebo není, ale chci se zeptat, na pár věcí a v co nejlepším případě se dozvědět odpovědi. Mám doma kompletní interiér ze škody superb. A potřebuji vedět, zda-li narvu přední sedačky bez problému, jestli mají lyžiny stejný rozměr jako u originálu sedaček z octávky. Dále sedačky jsou v elektrice, plus výhřev, což v autě nemám, tak co všechno bych měl poschánět aby to fungovalo? Někdo radí elektriku na sedacky sehnat ze superba, nekdo zas ze staci elektrika z Laurina a Klementa octy...tak fakt nevím. pak už jen dotaz, jestli mají tepece v superbu stejný rozměr jako u octy...je to jen pro informaci Dík za rady ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Sedacky netusim, ale tapece jsou pochopitelne uplne jine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 můžu ti to změřit taky by mě to celkem zajímalo, sehnat si sedačky z S2 l@k vyhřev a elektriku ti dotáhne nějaky elektrikář (váša, rolba, milhausek,martinrs apod) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moocher Louda Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 No jde o to je nějak pohánět, nevim jak je to origo, ale jde jen o to to napojit na baterku, plus jeste nekam nevim kam aby to fachalo jen po otoceni klíčku, kdyby byla i pamět, tak už je to složitější a výhřev je na další schánění ovladače do palubky a další kabely a tak dááále. Ale to by bylo časem, jde o to abych si tu sedačku mohl nastavit, a né sedet za volantem jak senior Jsem zvedav, budu mít i tapece k dispozici, tak jestli to půjde nějak napasovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moocher Louda Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 kokta7 - Zkus změřit ty lyžiny jestli máš možnost. Mělo by to býst stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Zdravím kluci, nevím zda to tu je nebo není, ale chci se zeptat, na pár věcí a v co nejlepším případě se dozvědět odpovědi. Mám doma kompletní interiér ze škody superb. A potřebuji vedět, zda-li narvu přední sedačky bez problému, jestli mají lyžiny stejný rozměr jako u originálu sedaček z octávky. Dále sedačky jsou v elektrice, plus výhřev, což v autě nemám, tak co všechno bych měl poschánět aby to fungovalo? Někdo radí elektriku na sedacky sehnat ze superba, nekdo zas ze staci elektrika z Laurina a Klementa octy...tak fakt nevím. pak už jen dotaz, jestli mají tepece v superbu stejný rozměr jako u octy...je to jen pro informaci Dík za rady ;-) Tak mas to doma,tak to vyzkousej,nafot a dej reference. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 zítra by to teoreticky šlo, jestli se mě vrátí drahá polovička. fakt si myslíš že je to stejné? a jaký sis sehnal sedačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moocher Louda Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Ještě je doma nemám, teprv jsou na cestě, takže skoro doma špatně jsem se vyjádřil Jinak můj kámoš, co supa dvojku má, tak říká že pojezdy jsou stejné jako u mě, nic s enemusí upravovat, a sedačky se tam vejdou až na zadní no. Jinak sehnal jsem sedačky v šedé látce, výhřev + elektrika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 tapece urcite nenapasujes, probuh dyt to je uplne jine auto, jina velikost i tvar dveri, to je absolutne bez sance. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moocher Louda Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 TO mě jen napadlo probůh V klidu. Jen je budu mít taky, a tapece půjdou stejne na potažení, tak to jen zkusim jak až moc je ot jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Uz jsi to prubnul ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moocher Louda Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Tak včéra jsme se k tomu dostal fotky ještě nemám, ale pojezd skutečně je 1:1 jako v dvojkové octě Sedačka tam pasuje jak prdel na hrnec, jen jsem ještě nezprovoznil elektriku, takze jsem zvedav jak to bude když se bude sedačka nastavovat. K tapecům, Tapece jsou pouze o 3cm delší než tapece z octy. Není to o tolik jiné, protože zaoblení, šroubky, a zachycení vrchní je 1:1, jen tapec je o 3cm prodloužený. Takže ve výsledku by šel udělat test a tapec zkrátit, ale to je nesmysl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 fakt tam ty sedačky sedí? hmm, to by mě lákalo si sehnat přední sedačky ze supa a nechat si je přečalounit do stejné barvy, elektricky + vyhřev mam již zapojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moocher Louda Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Ano sedí tam Jen ted to musim ozkoušet v praxi, nasadím jednu sedačku, natáhnu elektriku a uvidíme Ještě neslavím, dokud vše neozkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 tak hlavně nafot a dej vědět protože přední S2 sedačky jsou suprové ještě pro silnější postavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek2007 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Čau, tohle mě hodně zaujalo. Osobně jsem v superbu II nikdy neseděl, je rozdíl v posazu opravdu tak závratný? Jezdím docela dost, občas i štreky, tak bych klidně nějakou kačku do výměny investoval. Mám 190 cm, a sedák u okty by mohl být delší, i když proti fábce je dlouhý jako prase. Jestli můžu poprosit, až budeš fotit výměnu, zkus tam dát porovnávací foto při stejné poloze okta x superb. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 sedadla jsou daleko širší a příjemnější dle mého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moocher Louda Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 nene, jsou pouze jen jinak šitá Superb je v sedačkách stejně široký. Ve středu nebo ve čtvrtek se to pozná na 150%. Protože metr není jistota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.