Pelo222 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 (editace) . Editováno: 29. Srpen 2018, autor: Pelo222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 nejsou cena přestavby cca 32 tis. Někdo to už předělával po bouračce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 vycvakni ji z kapoty, zavez do lakovny, nastříkej na černo, a nalep nový znak. máš monte carlo za pár šušňů 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 31. leden 2014 Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Asi něco takového (je to studie před uvedením Monte Carla): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 udělal jsem si to taky tak, jen ten spodní rámeček jsem nechal origo chrom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas234 Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Nějakej zkušenější foliář Ti to když si ten rámeček vycvakneš a sundáš logo v klidu potáhne folií a rozdíl nepoznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 udělal jsem si to taky tak, jen ten spodní rámeček jsem nechal origo chrom. Honzo, a nemáš někde postup, jak sis předělal ty světla? resp stříkl? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamíšek68 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 For malyhonza Taky se mi zdá, že máš ty světla nějaké tmavé, jak jsi to udělal? Máš nějakou detailní fotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 prostě vyřízneš přední plexi slabou pilkou ve frézce, nalakuješ a zase svaříš dohromady. žádná věda. pokus je zájem cvaknu to detailněji. ale jak říkám nic zázračnýho v tom není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Já bych byl rád, kdyby ses rozepsal, mám to taky v plánu, tak jestli budeš tak hodný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 (editace) prostě vyřízneš přední plexi slabou pilkou ve frézce, nalakuješ a zase svaříš dohromady. žádná věda. pokus je zájem cvaknu to detailněji. ale jak říkám nic zázračnýho v tom není. Editováno: 25. Duben 2014, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Bylo mysleno spis ktere plasty strikal uvnitr skla, z fotky si nejsem 100% jisty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 pokud máš čočky, tak je tam jediný možný řešení. jak to rozlouskneš tak ten kryt čočky je celkem jednoduše vytáhnutelný. průser byl teda na té straně u blatníku, je tam sotva milimetr na nějakou manipulaci, pokud to uřízneš a navaříš zpět, tak to je jediný řešení. vycvkneš tu krytku od parkovačky, odlepíš parabolu a celý stříkneš do černý. celý ten horní díl s blikačem jsem nechal v chromu, tam byl trochu problém s vytažením, tak jsem to neriskoval, a když na plexi je to téměř neprůhledný, tak jsem to neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 super! Děkuju moc, teď musím koupit světla a jdu na to... měl jsem to v plánu a nevěděl jsem jak na to... Teď díky tobě vím, takže se na to můžu vrhnout děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 tady máš detail světla, kolem paraboly a krytky parkovačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lophius Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 Můžu vědět, čím to pak svaříte dohromady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 čím asi, zase plastem. COčkem to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.