Leden 31, 201411 r vycvakni ji z kapoty, zavez do lakovny, nastříkej na černo, a nalep nový znak. máš monte carlo za pár šušňů
Březen 2, 201411 r Nějakej zkušenější foliář Ti to když si ten rámeček vycvakneš a sundáš logo v klidu potáhne folií a rozdíl nepoznáš
Duben 16, 201411 r udělal jsem si to taky tak, jen ten spodní rámeček jsem nechal origo chrom. Honzo, a nemáš někde postup, jak sis předělal ty světla? resp stříkl? Děkuju
Duben 17, 201411 r For malyhonza Taky se mi zdá, že máš ty světla nějaké tmavé, jak jsi to udělal? Máš nějakou detailní fotku?
Duben 19, 201411 r prostě vyřízneš přední plexi slabou pilkou ve frézce, nalakuješ a zase svaříš dohromady. žádná věda. pokus je zájem cvaknu to detailněji. ale jak říkám nic zázračnýho v tom není.
Duben 25, 201411 r Já bych byl rád, kdyby ses rozepsal, mám to taky v plánu, tak jestli budeš tak hodný
Duben 25, 201411 r prostě vyřízneš přední plexi slabou pilkou ve frézce, nalakuješ a zase svaříš dohromady. žádná věda. pokus je zájem cvaknu to detailněji. ale jak říkám nic zázračnýho v tom není. Upraveno Duben 25, 201411 r od dick
Duben 25, 201411 r Bylo mysleno spis ktere plasty strikal uvnitr skla, z fotky si nejsem 100% jisty...
Duben 29, 201411 r pokud máš čočky, tak je tam jediný možný řešení. jak to rozlouskneš tak ten kryt čočky je celkem jednoduše vytáhnutelný. průser byl teda na té straně u blatníku, je tam sotva milimetr na nějakou manipulaci, pokud to uřízneš a navaříš zpět, tak to je jediný řešení. vycvkneš tu krytku od parkovačky, odlepíš parabolu a celý stříkneš do černý. celý ten horní díl s blikačem jsem nechal v chromu, tam byl trochu problém s vytažením, tak jsem to neriskoval, a když na plexi je to téměř neprůhledný, tak jsem to neřešil.
Duben 30, 201411 r super! Děkuju moc, teď musím koupit světla a jdu na to... měl jsem to v plánu a nevěděl jsem jak na to... Teď díky tobě vím, takže se na to můžu vrhnout děkuju moc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.