Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj klubáci,

nezkoušel jste prosím někdo připojit k Boleru subwoofer?

Malinký aktivní basáček např. pod sedadlo spolujezce by možná nebyl špatný.

Vzhledem k tomu, že rádio nemá standardní RCA výstup pro zesilovač, určitě by se muselo za použití přechodek - adaptérů si výstup "vytvořit". Nezkoušel jste někdo?

Přiložená fotka - dle mě RCA výstup z FAKRA konektoru, který by mělo Škodovácké Bolero mít ...

Nebo "ukrást" signál přímo z kablíku k repro - pak tedy připojit přímo na vstup aktivního subwooferu na svorky Hi +- a LO +- ?

post-24038-0-07563000-1391281157_thumb.j

Editováno: , autor: prassat
Vloženo

no podle mého tyto rádia nejsou moc připravené na takové to věci jako zesilovač atd. navíc si myslím že subwoofer pod sedačkou nebude nikdy dobře hrát a tak bych být tebou raději investoval do vytlumení dveří a do výměny reproduktorů amyslím že výsledný zvuk pakbude lepší než s tím subwooferem pod sedačkou!

• o 2 roky později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím vás ..

chtěl bych se podělit o své zkušenosti .. jak jsem dělal audio v  mém superbu. Jako první jsem měnil reproduktory ve všech dveřím to mě chvíli vydrželo.. ale chyběly mě basy. Tak jsem začal přemýšlet o subwooferu, a vyřešil sem zesilovač přes high/low převodník ... pak už jenom natáhnout kabely atd .. .a použil jsem 12 palcový subwoofer v uzavřené ozvučnici pro krasný tvrdý bass...  Teď jako poslední úpravu jsem dával lepší repro do předních dveřích a kompletní  tlumení do všech dveří ...a jako poslední věc jsem zabudoval oválné reproduktory do zadního plata (přes zesilovač) a sladil jsem hlasitost s reproduktory v autě ... přidalo to krásně na prostoru hudby v autě. Ale řeknu vám poslední věc ... original rádio je na prd ..... už při vyšší hlasitosti dost zkresluje a časem vyměním za jiné.. kdo by chtěl poradit tak se nebojte kontaktovat :-) 

• o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...