Publikováno Únor 1, 201411 r Ahoj klubáci, nezkoušel jste prosím někdo připojit k Boleru subwoofer? Malinký aktivní basáček např. pod sedadlo spolujezce by možná nebyl špatný. Vzhledem k tomu, že rádio nemá standardní RCA výstup pro zesilovač, určitě by se muselo za použití přechodek - adaptérů si výstup "vytvořit". Nezkoušel jste někdo? Přiložená fotka - dle mě RCA výstup z FAKRA konektoru, který by mělo Škodovácké Bolero mít ... Nebo "ukrást" signál přímo z kablíku k repro - pak tedy připojit přímo na vstup aktivního subwooferu na svorky Hi +- a LO +- ? Upraveno Únor 1, 201411 r od prassat
Únor 2, 201411 r no podle mého tyto rádia nejsou moc připravené na takové to věci jako zesilovač atd. navíc si myslím že subwoofer pod sedačkou nebude nikdy dobře hrát a tak bych být tebou raději investoval do vytlumení dveří a do výměny reproduktorů amyslím že výsledný zvuk pakbude lepší než s tím subwooferem pod sedačkou!
Květen 11, 20169 r Ak ti možem poradiť tak si daj vytlmiť dvere a ten zvuk je neporovnatelny aj basy hraju celkom slušne
Červen 18, 20169 r Zdravím vás .. chtěl bych se podělit o své zkušenosti .. jak jsem dělal audio v mém superbu. Jako první jsem měnil reproduktory ve všech dveřím to mě chvíli vydrželo.. ale chyběly mě basy. Tak jsem začal přemýšlet o subwooferu, a vyřešil sem zesilovač přes high/low převodník ... pak už jenom natáhnout kabely atd .. .a použil jsem 12 palcový subwoofer v uzavřené ozvučnici pro krasný tvrdý bass... Teď jako poslední úpravu jsem dával lepší repro do předních dveřích a kompletní tlumení do všech dveří ...a jako poslední věc jsem zabudoval oválné reproduktory do zadního plata (přes zesilovač) a sladil jsem hlasitost s reproduktory v autě ... přidalo to krásně na prostoru hudby v autě. Ale řeknu vám poslední věc ... original rádio je na prd ..... už při vyšší hlasitosti dost zkresluje a časem vyměním za jiné.. kdo by chtěl poradit tak se nebojte kontaktovat :-)
Březen 23, 20178 r Premyslam nad tym vytlmenim dveri... odporucili mi tento material: http://www.saunika.sk/potahove-latky-stp-tlmenie/stp-tlmenie/stp-tlmiaci-material-isilver-antivibracny---3395/ jo to ok? alebo aky by ste pouzili? Robil to uz niekto z vas? Stoji to za to? THX
Březen 23, 20178 r Autor Asi ti přesně neodpovím, ale mrkni sem, tady jsou odborníci na tlumení a zástavby audio do aut. Fotogalerie + použití materiálů mají krásně rozepsané a nafocené..... https://www.ahifi.cz/autohifi-montaze-do-vozidel-skoda/ Upraveno Březen 23, 20178 r od prassat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.