gebo82 Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Ahoj, poradil by mě prosím někdo jak vyměnit mřížku přední masky na octavii I rv. 2001? Nějaký dobrák mě ji před domem rozbil. Koupil jsem si novou originál mřížku, ale po sundání celé masky z auta jsem zjistil že maska drží i na nějakých nýtkách, poraďte prosím jak na to ať něco neurvu, vubec nevím jak se do ní mám pustit. Viz. přiložené foto. Děkuji za každý tip, jinak to budu nucený dát vyměnit do servisu a celé se to prodraží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Nýtky odvrtat, vyměnit mřížku, zpátky snýtovat. Pokud sám nemáš, tak někdo z Tvého okolí určitě bude mít kleště na trhací nýty. Anebo si je kup, nějaké obyčejnější, na občasné použití, se dají koupit okolo 300,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gebo82 Vloženo 2. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Děkuji, moc mě to pomohlo, už to mám i vyměněné na autě díky pomoci několika šikovných ruk a dokonce ani nic nikde neprasklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAN3RKO Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 Nazdar. Potreboval by som poradiť ako jednoducho vymeniť prednú mriežku prednej masky na O1 RS?, lebo to mám zlomené.... nejaký postup ako to celé rozobrať a poskladať? AK som dobre videl tak v tej maske sú aj nity. Ďakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAN3RKO Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 (editace) Nemáte niekto náhodou informácie o veľkosti (rozmere) trhacích nitov aké sú tam použité? Editováno: 25. Únor 2019, autor: VAN3RKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.