BRANDIS Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Zdravim supaci potrebujem poradit . Preraza mi tesnenie (uz to bude tak stvrte) pod vekom ventilov , nakolko je touz stvrte a v tomto roku prve chcel by som to dat uz konecne opravit spravne. Bolo to v styroch servisoch a vzdy mi vymenili tesnenie pod vekom a hotovo . Za tri dni bolo bo radosti a zase mi v zadu na tom polmesiaci prepustalo olej ktory steka po bloku a nasledne kvapka na vrch katalizatora . Viete si urcite predstavit tu vonu v salone ked zastavym po dialnici niekde na semafore (fetak by si prisiel na svoje). Samozrejme raz za mesiac dolievam olej pouzivam castrol magnatec 10w40 . cca po 1 500 km 1 l . Podniknute kroky za rok 2013 Vymena zadreteho motora ako celok aj s agregatmi. 1 vymena tesnenia pod vekom ventilov . 2 x 2 vymena tesnenia pod vekom ventilov . 1 x v CZ uz sa to nedalo vydrzat 3 vymena veka ventilov nakolko som sa dozvedel ze bude asi krive tak som kupil + vymena tesnenia pod vekom ventilov 4 vymena tesnenia pod vekom ventilov olej olej olej a olej a olej a uz ma s toho j........ Takze uz zostava len moznost ze sa mi tam dostava nejaky tlak neviem s kade . Viete mi poradit ci sa to da nejao zmerat alebo s kade by to popripade mohlo byt . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 nechtělo by to srovnat styčné plochy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRANDIS Vloženo 2. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 No kvoli tomu som kupoval druhe veko ventilov ozaj jedno mam na predaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Ucpané odvětrání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRANDIS Vloženo 3. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 precistene pri vymene 3 tesnenia ked som bol v Cechach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRANDIS Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Tak som bo v dalsom servise odporuci mi kamos ze su dobry . cca 45 KM ok. Hovoril som im ze mi uz menili tesnenie niekolko krat a nech hladaju chybu inde a odisiel som taxikom 45 km domov . O dva dni telefonat -pridi si to zobrat hotovo aj vyskusane . 45 km do servisu a zase mi vymenili len to poj..... tesnenie + tmel. 2 dni nic a zase to iste mna uz s toho j....... Nemate niekto kamarata v skoda servise u motorov - takeho co sa tomu rozumie , lebo v SR to uz do Skody nedam ?????? Potrebujem poradit s kade je tam ten tlak ze to furt prerazi v zadu na tom posranom polmesiaci. Pomaly ma to pretesnovanie bude stat ako generalka celeho motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 vrať jim to ne?Po dvou dnech to samé na to snad záruku uznají nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 (editace) Jo, přesně tak - reklamace! A taxi je drahý - zaplatit, nebo ať Ti zapůjčí vůz Editováno: 15. Únor 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Tak jak jsi dopadl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRANDIS Vloženo 23. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 ešte nijak čakam na vhodny okamih ide mi to robit jeden znami , Chcem dat naraz spravit nasledovne ukony 1 presit RJ na novu verziu je tam este chipovana od 2006 r 2 rozhadzu mi cele odvetranie a mazanie (vymena vsetkych blbovin ako ventil regulacny a pod za nove - su to 15-20 eurove polozky ) precistia a preveria vsetky trubky hadice - poskodene vymena 3 vycistenie sania + klapka a.t.d. 4 repas hlavy + zrovnanie + vymena tesnenia 5 preverenie katalyzatora ??? ak to bude vidno kontrola turba na volu - ked uz to bude mat rozobrate 6 vymena oleja v prevodovke a motore + filtre 7 vymena rozvodov Jeejda ale som sa rozpisal , iste aj staci uz aj napisat vela a bude to aj treba zaplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 docela generálka, tak ať se zadaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.