Publikováno Únor 6, 201411 r Ahojte,mám stařičkou Felicii 1.3 LX 1995 a trápí mě na ní jedna prkotina - nefunkční osvětlení interiéru, když se otevřou dveře (svítilna jde zapnout jenom ručně). Poloha ("náklop" vlevo k řidiči) pro osvětlení, když jsou dveře otevřený tam je, ale nedělá nic.Vůbec nevim, jestli to spadá do mojí kategorie výbavy (LX), přece jenom ve Feldě je nadstandartní všecko...Nevíte o tom někdo něco?Díky!
Únor 7, 201411 r Osvětlení se aktivuje ukostřením přes dveřní spínač. Buď máš v prdeli ty spínače, nebo vedení od nich. Nevím, jestli měly všecky feliny "krabičku" zpožděnýho zhasnutí vnitřního osvětlení, ale i ta by to mohla dělat - funguje to tak, že když zabouchneš dveře, světlo zhasíná plynule asi 15 vteřin.
Únor 7, 201411 r všechny zpozdovač určitě neměly, prodávají se dokonce přímo hotové zpoždovače, který se napíchnou mezi světlo a přívodní kabel. např zde http://www.amd-autodily.cz/elektricka-vybava/zpozdovac-vnitrniho-osvetleni.html
Únor 9, 201411 r LX je socedition, ale s osvětlením to nemá nic, já měl u mé GLXi 95 spínače na všech 5 dveřích, prověř i AKIN u pojistek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.