sedley.cz Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Ahojte,mám stařičkou Felicii 1.3 LX 1995 a trápí mě na ní jedna prkotina - nefunkční osvětlení interiéru, když se otevřou dveře (svítilna jde zapnout jenom ručně). Poloha ("náklop" vlevo k řidiči) pro osvětlení, když jsou dveře otevřený tam je, ale nedělá nic.Vůbec nevim, jestli to spadá do mojí kategorie výbavy (LX), přece jenom ve Feldě je nadstandartní všecko...Nevíte o tom někdo něco?Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Osvětlení se aktivuje ukostřením přes dveřní spínač. Buď máš v prdeli ty spínače, nebo vedení od nich. Nevím, jestli měly všecky feliny "krabičku" zpožděnýho zhasnutí vnitřního osvětlení, ale i ta by to mohla dělat - funguje to tak, že když zabouchneš dveře, světlo zhasíná plynule asi 15 vteřin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 všechny zpozdovač určitě neměly, prodávají se dokonce přímo hotové zpoždovače, který se napíchnou mezi světlo a přívodní kabel. např zde http://www.amd-autodily.cz/elektricka-vybava/zpozdovac-vnitrniho-osvetleni.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Tipuji to na rozpadlý dveřní spínač. Už jsem to zažil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 LX je socedition, ale s osvětlením to nemá nic, já měl u mé GLXi 95 spínače na všech 5 dveřích, prověř i AKIN u pojistek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.