Mr.Pavka Vloženo 7. Únor 2014 Vloženo 7. Únor 2014 Ahoj. Stala se nám taková nemilá věc. Jednomu chlapovi lemplovi zdrhá pes a i přez veškeré žádosti aby si ho zajitil z nás má akorát srandu. Já jsem své veškeré zákonné povinnosti splnil a zajistil, aby nám naše fena neutíkala. Navíc je to prostě fena a ta se drží doma. A pokud jí zapomenem venku za plotem, tak čumákuje přez branku kdy jí zas pustíme na zahradu. Naše fena je sice taky kříženec německýho ovčáka a kavkazskýho pasteveckýho psa, ale tato kombinace jejímu vzhledu spíš pomohla. Povahově je extrémě hodná a zvědavá po svojí mámě. Táta štěnat je prostě podvraták takže o vzhledu štěnat v dospělosti se dá jen snít. Je mi blbý naší feně nedopřát nárok na to, aby každej tvor měl právo na to mít své potomstvo a tím pokračovatele rodu-stát se "nesmrtelným". Tohle je naše fenka, já jí říkám "moje mimino". Pavel 606893021 České Budějovice Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.