Mr.Pavka Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Ahoj. Stala se nám taková nemilá věc. Jednomu chlapovi lemplovi zdrhá pes a i přez veškeré žádosti aby si ho zajitil z nás má akorát srandu. Já jsem své veškeré zákonné povinnosti splnil a zajistil, aby nám naše fena neutíkala. Navíc je to prostě fena a ta se drží doma. A pokud jí zapomenem venku za plotem, tak čumákuje přez branku kdy jí zas pustíme na zahradu. Naše fena je sice taky kříženec německýho ovčáka a kavkazskýho pasteveckýho psa, ale tato kombinace jejímu vzhledu spíš pomohla. Povahově je extrémě hodná a zvědavá po svojí mámě. Táta štěnat je prostě podvraták takže o vzhledu štěnat v dospělosti se dá jen snít. Je mi blbý naší feně nedopřát nárok na to, aby každej tvor měl právo na to mít své potomstvo a tím pokračovatele rodu-stát se "nesmrtelným". Tohle je naše fenka, já jí říkám "moje mimino". Pavel 606893021 České Budějovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.