Pazdi Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Při otočení klíčku do zapalování mi po zhasnutí většině kontrolek (až na baterku a motor) mi začnou blikat kontrolky žhavení a imobilizéru a motor točí ale nechytne. nevíte někdo co s tím nebo nějaké zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasi2535 Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Ahoj dnes jsem nemohl nastartovat tak jsem šel po baterce měřením 12,6 v a nic tak jsem demontoval startér a rozebral ho a namazal všechny kontakty a složil kontroloval jsem všechny spoje k baterii očistil a namazal tukem po montáži do auta jsem zkusil start a jen to otočilo dal jsem baterii na nabiječku asi 15 minut a start bez problému zkoušel jsem alternátor kolik dává a naměřil jsem 13,4 v při 1000ot při ventilátoru na 4 stupen a dálková světla jen 12,4 v ještě zkusím zátěžový test asi baterie před umřením dám vědět jak jsem dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Nemáš tam PDčko? Tam jsou minimální otáčky, který to musí točit. Jak stárne startér tak sice toćí ale nenatočí tolik aby to naskočilo. Projevuje se to za tepla. Benzín-> svíce... Diesel taky svíce.. Jsou oka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.