Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chcem sa opytat....vsimol som si ze nie na kazdej Octavii III je plutva.Od coho to zavisi?Je to zavisle od radia alebo od nejakeho systemu podporujuceho telefonovanie?

GSM, GPS, nezávislé topení

anténa k rádiu je ve skle zadního okna, u combi ve skle bočních zadních oken

Upraveno od Hravec

• Autor

Aha!OK dakujem cize ja ju mat nebudem

Zaujimave...

Mam GSM Box a ziadnu "plutvu".

ale musíš mít GSM indukční schránku pro vnější GSM anténu... máš? tedy toto?

Upraveno od Hravec

Presne to mam.

Pokud máš Komfortní telefonování, bezdrátové spojení s vnější anténou  tak by tam ta ploutev asi být měla,

u mě to tak je a navi ani nezávislé topení nemám. Ploutev ano.

Mám komfortní telefonování a ploutev na střeše

Losky83: Jen komfortni telefonovani nestaci, to mam a ploutev nemam. Musi k tomu byt i GSM spojeni s vnejsi antenou.

však to viewer od jedno výše píše  :kol-33: a já zase ob jedno výš....

Upraveno od Hravec

Ja vim jen zkousim zda vsude musis mit posledni slovo:)) neni nad to forum otevrit a videt u vsech temat posledni Hravec.:) sorry za OT.

to ale není o posledním slovu, nýbrž o debatě  a to debatě k věci! což u tebe mnohdy není, jen papouškuješ co už tu bylo psáno.... nebo máš prapodivné dotazy...

a k těm mým příspěvků, které tě zřejmě iritují...jelikož pracuji povětšinou přes noc, jsem tu většinou poslední a tedy ráno jsou moje příspěvky evidentně poslední, když sem přijdu v 22 nebo 23 hod, jsou zde příspěvky jiných jako poslední a to třeba v osmi tématech, takže je to tvůj dojem, tvůj názor, který ti nikdo nebere.... nicméně, než tady příště budeš psát zase OT a nutit mě ti to vysvětlovat, raději napiš do ŠA ať udělají upgrade sw Bolera  :kol-47: podobně sem chodím kolem poledne evidentně víc než ostatní, kteří jsou v práci, protože to ještě nepracuji  :kol-26:

několikrát jsem se zařekl, že na tebe (i na některé další) nebudu raději reagovat, abych tu zbytečně nevytvářel nesmyslné debaty o hov*ě, ale prostě občas mi to nedá...

ostatní jistě prominou...

Upraveno od Hravec

Losky83: Jen komfortni telefonovani nestaci, to mam a ploutev nemam. Musi k tomu byt i GSM spojeni s vnejsi antenou.

Tak to taky mám, myslel jsem, že je to sloučené

Proto jsem na tebe jeste reagoval pro opakovane upresneni. :)

k tématu, na briskoda jsem četl o imitaci ploutve na nalepení, která vypadá téměř shodně jako originál...

našel jsem, zde je odkaz

Upraveno od Hravec

• Autor

existuju imitacie aj od bratov z ciny ale aj u nas sa najdu ...dokonca aj funkcne len kto by robil diery do strechy ze?

špatně čteš, toto je taky z Číny a žádné díry to neočekává, je na nalepení! a má i těsnící gumu... za ta prachy včetně poštovného moc pěkný doplněk

netuším k čemu by ale měla být funkční? že bys jako dodělával GSM anténu nebo nezávislé topení?

Upraveno od Hravec

odkaz je ale nefunkční asi jsi myslel toto - ale jak jsem psal není důvod dávat opravdovou anténu a vrtat do střechy na O III - viz výše... 

Upraveno od Hravec

pochopil jsem a znovu opakuji: -  není důvod dávat opravdovou anténu a vrtat do střechy na O III - viz výše...  k čemu by ale měla být funkční? že bys jako dodělával GSM anténu nebo nezávislé topení? rádio je v zadním skle (lift) nebo v zadním bočním u kombi

• Autor

ano ano suhlasim to bol len jeden priklad a zaroven konstatovanie ze existuju aj funkcne nahrady....nic viac nic menej

Podle mne je lepsi nemit na strese nic. Nevidim duvod proc na sebe upozornovat, ze mam ve voze radio. Ja osobne si pochvaluji, ze na strese nemam nic. Muj nazor.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.