SniperWolf Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Chcem sa opytat....vsimol som si ze nie na kazdej Octavii III je plutva.Od coho to zavisi?Je to zavisle od radia alebo od nejakeho systemu podporujuceho telefonovanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 (editace) GSM, GPS, nezávislé topení anténa k rádiu je ve skle zadního okna, u combi ve skle bočních zadních oken Editováno: 10. Únor 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 10. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Aha!OK dakujem cize ja ju mat nebudem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Zaujimave... Mam GSM Box a ziadnu "plutvu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 (editace) ale musíš mít GSM indukční schránku pro vnější GSM anténu... máš? tedy toto? Editováno: 10. Únor 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Presne to mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Pokud máš Komfortní telefonování, bezdrátové spojení s vnější anténou tak by tam ta ploutev asi být měla, u mě to tak je a navi ani nezávislé topení nemám. Ploutev ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Mám komfortní telefonování a ploutev na střeše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Losky83: Jen komfortni telefonovani nestaci, to mam a ploutev nemam. Musi k tomu byt i GSM spojeni s vnejsi antenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 (editace) však to viewer od jedno výše píše a já zase ob jedno výš.... Editováno: 12. Únor 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Ja vim jen zkousim zda vsude musis mit posledni slovo:)) neni nad to forum otevrit a videt u vsech temat posledni Hravec. sorry za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 (editace) to ale není o posledním slovu, nýbrž o debatě a to debatě k věci! což u tebe mnohdy není, jen papouškuješ co už tu bylo psáno.... nebo máš prapodivné dotazy... a k těm mým příspěvků, které tě zřejmě iritují...jelikož pracuji povětšinou přes noc, jsem tu většinou poslední a tedy ráno jsou moje příspěvky evidentně poslední, když sem přijdu v 22 nebo 23 hod, jsou zde příspěvky jiných jako poslední a to třeba v osmi tématech, takže je to tvůj dojem, tvůj názor, který ti nikdo nebere.... nicméně, než tady příště budeš psát zase OT a nutit mě ti to vysvětlovat, raději napiš do ŠA ať udělají upgrade sw Bolera podobně sem chodím kolem poledne evidentně víc než ostatní, kteří jsou v práci, protože to ještě nepracuji několikrát jsem se zařekl, že na tebe (i na některé další) nebudu raději reagovat, abych tu zbytečně nevytvářel nesmyslné debaty o hov*ě, ale prostě občas mi to nedá... ostatní jistě prominou... Editováno: 13. Únor 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Losky83: Jen komfortni telefonovani nestaci, to mam a ploutev nemam. Musi k tomu byt i GSM spojeni s vnejsi antenou.Tak to taky mám, myslel jsem, že je to sloučené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Proto jsem na tebe jeste reagoval pro opakovane upresneni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 k tématu, na briskoda jsem četl o imitaci ploutve na nalepení, která vypadá téměř shodně jako originál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 (editace) našel jsem, zde je odkaz Editováno: 19. Únor 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 19. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 existuju imitacie aj od bratov z ciny ale aj u nas sa najdu ...dokonca aj funkcne len kto by robil diery do strechy ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 (editace) špatně čteš, toto je taky z Číny a žádné díry to neočekává, je na nalepení! a má i těsnící gumu... za ta prachy včetně poštovného moc pěkný doplněk netuším k čemu by ale měla být funkční? že bys jako dodělával GSM anténu nebo nezávislé topení? Editováno: 19. Únor 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 19. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 (editace) ano ano ja som myslel http://www.tuning.sk/dokument-zralocie-plutvy-autoanteny-anteny-na-strechu-autostyle-doplnky ta posledna je myslim 100% kopia originalu Editováno: 19. Únor 2014, autor: SniperWolf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 (editace) odkaz je ale nefunkční asi jsi myslel toto - ale jak jsem psal není důvod dávat opravdovou anténu a vrtat do střechy na O III - viz výše... Editováno: 19. Únor 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 19. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 tu poslednu som myslel http://www.tuning.sk/dokument-zralocie-plutvy-autoanteny-anteny-na-strechu-autostyle-doplnky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 pochopil jsem a znovu opakuji: - není důvod dávat opravdovou anténu a vrtat do střechy na O III - viz výše... k čemu by ale měla být funkční? že bys jako dodělával GSM anténu nebo nezávislé topení? rádio je v zadním skle (lift) nebo v zadním bočním u kombi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 19. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 ano ano suhlasim to bol len jeden priklad a zaroven konstatovanie ze existuju aj funkcne nahrady....nic viac nic menej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Podle mne je lepsi nemit na strese nic. Nevidim duvod proc na sebe upozornovat, ze mam ve voze radio. Ja osobne si pochvaluji, ze na strese nemam nic. Muj nazor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.