Jencik Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Zdravim prave som nasiel na nete take tlacidlo do oktavie 2. http://www.aliexpress.com/item/VW-Skoda-Octavia-trunk-switch-car-boot-switch-button-with-cable/1614598254.html je mozne aby sa v octavii 2 dal otvorit (odskocit) kufor z vnutra? pokial viem taka moznost neexistuje? mal som to vo fabii, tlacidlo vo vnutri ale v octavii mi to chyba. kufor mi odskocii iba pridrzanim tlacidla na dialkovom. co si o tom myslite? ma niektotaku moznost vo svojej octavii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 (editace) Taky zdravím, pochopitelně to jde. Nejdřív jsem našel vodič na tlačítku v 5. dveřích, jeho uzemněním se kufr (s pružinami) otevírá. To ovšem znamenalo sundat plast z 5. dveří. Pak jsem vodič pomocí bzučáku našel u řídící jednotky a zapojil na koupené tlačítko - i když nemám takové pěkné, dal jsem tam další P. Pokud máš FL, najdu fotky kam jsem ho napojil, u původní OII budeš muset hledat... Pomocí relé ještě přepínám funkci tohoto tlačítka - při zapnutém zapalování spínám ventilátor v potahu sedačky a při vypnutém otevírám dveře. A to v něm ještě mám dvě LED - červenou napojenou na alarm a zelenou na napájení kamery :-) Editováno: 13. Únor 2014, autor: milos_s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jencik Vloženo 13. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Takze podla toho co citam standardna funkcia auta to nieje.. Len domaca prerabka. no tak potom neviem ci by som sa do toho pustal... mne len nebolo jasne preco predavaju original tlacilo ked octavia taku moznost nema. jedine zeby FL? ja mam pred fl 2006. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 (editace) Právě, že ani FL to nemá standardně, ale také mi to chybělo. Prostě jsem připojil další tlačítko k tomu v 5. dveřích. FL se od před FL liší jen jinou centrální řídící deskou. Prodávané tlačítko právě asi stačí připojit do správného bodu k řídící desce a ke kostře. Není zrovna levné, ale aspoň má správný popis :-) Editováno: 13. Únor 2014, autor: milos_s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 správně by se mělo dopojit do dveřní jednotky, pak je to jako originál passat - veškeré blokace atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Ahojte, cize ked mam OII pred FL tak by tam kabelaz uz mala byt natiahnuta a staci zistit kam do dvernej jednotky to zapojit a nahodit tlacitko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 kabeláž tam nebude nikdy, do OII se to nedělalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 aha tak potom nist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 To je dobry, hodilo by se mi to. Da se to dodelat do MR2008? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Dodelat se to myslim urcite da. Dnes jsem se hrabal v kodovani a RJ dveri to umi uz i na mem MR06... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Do toho bych se i pustil, pokud se to da zvladnout doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Mohl bych se zeptat, k cemu je to ale dobre? Pokud mate dane pruziny, aby se kufr otevrel sam, tak to chapu. Ale pokud jen poodskoci, tak to prece nejak nema smysl, ne? Kazdy si ho muze otevrit az u nej bude stat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 lucasCZE: je lepsie ked to mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jules365 Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 Ahojte. Prosím Vás , mám kúpené to tlačítko a mám FL octavku, len myslel som si že tam bude aspoň nejaká jednoduchá schéma alebo číslo pinov jednotky kam to asi tak zapojiť..môžte mi prosím poradiť..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.