Přejít na obsah

označení pinů řj (stavba buginy z felicie 1.3 BMM 1995)

lukass37

Doporučené příspěvky

zdravim, staviam zo starej felicie buginu, z dôvodu ze mam dost casu, priestoru, a tiez ma to baví :D chec som najprv pouzit motor z favorita, ale tato felicia nam sluzila uz peknych 19 rokov a je cela prehnita, plus motor ma uz skoro 300 000km, a napravy a tlmice su dost vybuchane, takze oprava by uz bola nerentabilna, problem je ze chcem pouzit co najmenej elektriky, ziadne radio, svetla, spinace, smerovky, proste som vybral komplet kabelaz a nechal som len holy motor s cidlamy a riadiacov jednotkov, potreboval by som vsak oznacenie pinov riadiacej jednotky ak to niekto vie, ostali mi totiz dva nezapojene kable a nechcem ich nespravne zapojit, chcel by som aby to malo len jeden prepinac s ktoprym zapnem cerpadlo paliva a prud do riadiacej jednotky a druhy spinac ktorym nastartujem, preto potrebujem vediet ktore kable z riadiacej treba cez ten spinac zapojit na baterku, a ci to vôbec bude mozne, dakujem

Editováno: , autor: Pawouk
Upraven název vlákna.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...