amrtin Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Neví někdo,jestli se vyplatí použít nějaký přípravek do oleje kvůli zpomalení stékání oleje ze stěn a vyplnění rýh ve válcích?Já sem kdysi takový aplikoval do favorita,ale nestačil ověřit nějaký účinek(fávo šlo do světa).Vím že se to dělá buď na bázi silikonu a nebo nějakého kovu a stávalo to kolem tisícovky.Má s tim někdo nějakou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 proboha nic tam nelej. Máš snad s motorem nějaký problém? Jestli to nežere olej litr na 100 Km, tak tam žádný sračky nelej!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 2. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Já tam nic nechci lít,jenom jsem si na to vzpoměl,protože mě to žralo před výměnou oleje cca 1l/2000 km.Zatim chci posbírat názory a zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Tak jeden dalsi nazor: RUCE PRYC OD TAKOVYCH ZAZRACNYCH SMEJDU. Myslim, ze jsem to napsal jasne a strucne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Neví někdo,jestli se vyplatí použít nějaký přípravek do oleje kvůli zpomalení stékání oleje ze stěn a vyplnění rýh ve válcích?Já sem kdysi takový aplikoval do favorita,ale nestačil ověřit nějaký účinek(fávo šlo do světa).Vím že se to dělá buď na bázi silikonu a nebo nějakého kovu a stávalo to kolem tisícovky.Má s tim někdo nějakou zkušenost? na bazi silikonu to ma nulovy efekt, akurat narusis "vztahy medzi aditivami" na bazi kovu, hmm tak to by chcelo odbornika na trenie, resp, pridaj a trenie kov na kov spravi casom svoje a motor budes moct vyhodit. Ciastocky kovu sa dostanu nielen do ryh, ale aj inde kde budu posobit ako brusna pasta, a co spravi brusna pasta pri treni kov kov si mozes domysliet sam. Motor sa po prvom pouziti rychle stisi, bude mat hladsi chod, ale po dalsich pouzitiach budes pozorovat zvysenu a zvysenu spotrebu oleja a ... Do nadrzky pre olej nepatri nic okrem oleja ktory splna prislusnu specifikaciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Já tam nic nechci lít,jenom jsem si na to vzpoměl,protože mě to žralo před výměnou oleje cca 1l/2000 km.Zatim chci posbírat názory a zkušenosti. rychlejsi efekt dosiahnes pridanim piesku a kovovych pilin roznorodych rozmerov, ocakavany efekt sa dostavi podstatne skor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Nechci zakládat nový téma! Zeptám se - hučí mi trochu pětka v převodovce a kamarád mi doporučil taky nějaký zázračný přípravek... Chci se zeptat - zkusit to či nikoliv? (jinak olej v převodovce sem vyměnil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Nechci zakládat nový téma! Zeptám se - hučí mi trochu pětka v převodovce a kamarád mi doporučil taky nějaký zázračný přípravek... Chci se zeptat - zkusit to či nikoliv? (jinak olej v převodovce sem vyměnil) zazracne pripravky su skusajte ak ste vyskumnici a rozumiete sa tomu... Inak odporucam kontrolu hladiny oleja v prevodovke (splna specku?), pripadne navstevu servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.