Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

bobek ja som to už robil nič zložite no poslať ti to neviem na počitač som analfabet .keď ti to nikto nepošle ja ti to neako popišem.

Editováno: , autor: vikino1
Vloženo (editace)

No dnes som to skusal aj ja....ale hned ma zarazilo ked som zatlacil hriadel riadenia mal som tu packu na kontrovanie hore a mala byt ako v prirucke dole(vodorovne). Cize po zatlaceni to nedrzalo vobec :disgust: Preco ? ta packa mi isla kludne vytiahnut(je to normalne ? ). Dalej ma zarazilo ze pri kontrovani riadiacej paky, ked som tam dal trn paka sa dala viac do rychlosti 2....rozmiesali sa mi rychlosti spiatocka nesla a podobne, 5 vobec....horko tazko som to dal dokopy :disgust:... nemali ste podobny problem ? spravil som ja niekde chybu ?

Editováno: , autor: TiGeRZ
Vloženo
TiGeRZ: lebo mas iny typ prevodovky. To co je popisanen plati pre prevodovky pre 1,4, 1,0 OHV ozn. 002

Ty mas prevodovku tusim 02T.

hm tak tam je ten zadrhel........kua to si potom musim sosnut dalsiu cast DP...ja mam v prevodovkach iba tu 002.......

Vloženo

Pozeral som v priručke 02T nie zatlačiť do spiatočky iba dolava do drahy 1 a 2 stupna zasunuť trn a potom uvolniť zaisťovače na bowdenoch, pružina ich vrati do vychodzej polohy.Je to fakticky to iste ako na 002.

Vloženo
Pozeral som v priručke 02T nie zatlačiť do spiatočky iba dolava do drahy 1 a 2 stupna zasunuť trn a potom uvolniť zaisťovače na bowdenoch, pružina ich vrati do vychodzej polohy.Je to fakticky to iste ako na 002.

no ale mne po zastrceni trna sa mi da skor do dvojky :disgust: ...mam to nejake naprd :(

Vloženo
Kluci,poraďte mi prosím někdo,jak se to řazení seřizuje u Fab 1.2.Nebo je s tím nějaký problém?

Všem děkuji za odpovědi.

Ak nemas prirucku tak si ju stiahni....tam to mas popisane aj s obrazkami -_-

pozri potom prevodovky 02T

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...