Publikováno Březen 3, 201411 r Dobrej koupil jsem superba II.COMBI 2011.ale nejsou tam aktivovane pasy.ani po zapnuti klicku se nerosviti kontrolka pasu.Prosim o pomoc a navod jak to aktivovat.diky Upraveno Březen 3, 201411 r od Pawouk Upraven název vlákna.
Březen 3, 201411 r Připojit na diagnostiku a nechat nastavit... klidně v servisu nebo někde u garážníka co se vyzná - pár jich tady je.
Březen 3, 201411 r Autor Diky to jsme zkouseli.bylo tam na vyber ze 4 variant.a u me jde ta posledni varianta 4.Naky postup by nebyl.?diky
Březen 3, 201411 r ten výběr ze čtyř variant není aktivace, je potřeba to aktivovat v centrální elektrice v kódování... Upřímně ale - proč to chceš aktivovat? Jen to otravuje, toto bylo první co jsem na autě vypnul
Březen 3, 201411 r Aktivuje se přímo v budíkách....v žádné centrální elektrice. Systém funguje tak, že airbagová jednotka dá informaci do budíků když je obsazené sedadlo a ty pokud tuto funkci mají nakódovanou buď upozorní na pásy nebo ne.
Březen 3, 201411 r Autor Chci to aktivovat.kvuli detem.a kvuli me.abych nezapominal.chtel jsem prave naky navod!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.