Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chalani prosim vas,viete mi povedat ci do mojej Octavie2 kombi,1.9TDI 77KW R.V 2005 dam tieto kolesa?Ide mi hlavne o tu stredovu dieru lebo vyrobca udava naboj 57.1mm a disky co som objednal maju udajne 57.0 mm ale predajca mi tvrdi ze tam budu pasovat.Diky za kazdu odpoved a dost to ponahla lebo su uz objednane tak aby som to vedel po pripade zrusit      http://disky-kolesa.autobutik.sk/hlinikove-disky/16/product-58427-DEZENT-RE-65x16-5x1120x570-ET50/

Myslim, že 1desetina milimetru nehraje roli. Určitě to tam dáš neboj. :-)

Pfuu tak teraz ste ma dostali ja som si myslel ze staci pozerat sirku roztec a ET (teraz som pozeral 17tky roztec 5x112 a stredovy otvor tam je 66.6mm) bude to pasovat na octaviu combi II 1.9tdi r.v 2007??? Mal by som dostat vymedzovacie kruzky k diskom pravdepodobne ze?? Dakujem

Upraveno od kermo20

Mal by som dostat vymedzovacie kruzky k diskom pravdepodobne ze??

áno..mal by si ich dostať

• Autor

Dakujem za radu,tiez som sa dozvedel od znameho ze 1desatina nebude hrat rolu lebo ze aj stroje na vyrobu maju 1desatinu mm toleranciu :) A este taka otazocka,ked mam v technicaku predpisane ET 50 na R16 205/55 a budem tam chciet dat ET35 nebude to vadit?Nebude to nieco chytat a podobne? Diky

• 1 rok později...

Mám dotaz,

objednal jsem si kola Dezent Dark od Alcaru, jelikož se mi líbí http://www.alcar.cz/96343_CZ.htm?webdid=561,

a chtěl bych si tam dát středy Škoda. Pochopitelně.

Dezent má středovou díru 57 resp. 57,1 mm, kolik je středová díra origo pokliček na středy ŠKODA  ? 

http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-yeti-facelift/disky-poklice-lapace/disky-kol-obaly-drzaky/stredova-krytka-alu-kola-skoda-original-nove-logo-id:5937.eshop

je to taky 57mm? 

Budou mi tam pasovat nebo si tam musím dát ty s nápisem Dezent ? není moc hezký....

Pokud je jiný jak se to řeší ? 

děkuji

Škoda má 52 mm středovou díru a kola Dezent mají 57,1 mm 

kde vzít nějaký kroužek nevím, soustruh nemám, takže tam škoda nebudou...

a že by někdo vyráběl s novým  logem Škoda v rozměru 57mm jsem neslyšel

• 6 měsíců později...

Zdravim mam octaviu 2 rs fl 2011 a chcem tam dat disky s audi tie maju stredovu dieru 57.1 bude mi to pasovat nevidim sa do toho vopred dakujem

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.