Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím vás, potřebuji také poradit. Zajíždím taktéž tohle TSI. Mám teď 1800 Km. V poslední době ale začínám pozorovat hlučnější chod motoru, Zvuk bych přirovnal jako rotujícímu řetězu. Především mi přijde, že mám i vyšší spotřebu. (zhruba 6 litrů na 100 při klidné jízdě po rovinatých cestách). Dále startování a vypínáni motoru už taky není tak tichý a bez vibrací jak bývával. Nevím co to může být, zda je to normální nebo ne. Jen pro představu. Tohle jsem natočil.

Moc děkuji za každý názor 

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Úplně normální zvuk co tak poslouchám. Co se týká spotřeby mám dotaz, kde bereš benzín? Já jezdím pouze k Benzině, nebo Shelu pro aditivovaná paliva a kombinovaná dlouhodobá spotřeba cca 5,6 litrů. U tohoto motoru je velká závislost na noze, když chci trochu řádit a užívat si akceleraci, spotřeba je klidně přes 7 litrů, ale klidná jízda odmění i spotřebou začínající čtyřkou. Takže asi tak.

• o 2 týdny později...
Vloženo

U mě zahřátý motor při stání divně škobrtá a když seslapnu spojku a pak pustím, otáčky se zvednou asi na 1100 a pak houpavě spadnou do normy. Další co mi vadí když je rádio potichu tak při šlapání na plyn z ventilace slyším hvízdot turba. Takový šelestivý zvuk. A co se týče klimatizace, tak mi i trochu vadí v automatu. Zdá se mi studený vzduch dost agresivní. Jinak celkem spokojenost

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...