Přejít na obsah

Popel

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Popel

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. já mám tuhle pneumatiku jako rezervu akorát na ocelovym ráfku. odkaz
  2. Já jsem se ptal především proto, že se mi udělala na pneumatice boulička jenomže jsem s autem v zahraničí. Něak se ale musím dostat domu kde už na mě čeká nová pneumatika a zvažoval jsem co je lepší. Jestli tu "bouličku" ignorovat - mám strach a nebo těch 150 Km jet na rezervu. Já tomu prostě nerozumím, nechci si odrovnat nápravu nebo něco jinýho, proto jsem se ptal.
  3. To kolo je stejně široké jako kola který mám nazutý, kolo je stejně široký, stejně vysoký a vzorek je podobný.
  4. ale autu se nic nestane ani v případě, že bych s ní jel 90Km/h?
  5. Ahoj, chtěl bych se zeptat ohledně rezervy. Z výroby jsem dostal normálně na Alu kolech nazuté pneu 225 45 R17 91W Dunlop Sport Maxx RT a v kufru mám rezervu na ocelovém kole 205 55 R16 91V Dunlop Sport Blue Response. Viděl jsem na ní něakej žlutej štítek že s ní smím jet jen 80 Km/h. Mohu se zeptat proč, jaký je důvod? Moc vám děkuji za odpověď.
  6. Zdravím vás, potřebuji také poradit. Zajíždím taktéž tohle TSI. Mám teď 1800 Km. V poslední době ale začínám pozorovat hlučnější chod motoru, Zvuk bych přirovnal jako rotujícímu řetězu. Především mi přijde, že mám i vyšší spotřebu. (zhruba 6 litrů na 100 při klidné jízdě po rovinatých cestách). Dále startování a vypínáni motoru už taky není tak tichý a bez vibrací jak bývával. Nevím co to může být, zda je to normální nebo ne. Jen pro představu. Tohle jsem natočil. Moc děkuji za každý názor
  7. Popel

    Přední světla

    Zdravím, Mám OIII s halogenovými světlomety. Auto bylo předváděcí, takže jsem si vybírat nemohl. Myslíte, že časem bude k dispozici světlomet pro novou octavii s halogenovou čočkou a led svícením. Nemusí to být originál od škody ale třeba od jinýho výrobce. Zajímal jsem se, kolik by stálo dodatečné zabudování světlometů a vycházíto cca. na 60 000Kč. Musely by se prý vyměnit řídící jednotky a zabudovat odstřik.
×
×
  • Vytvořit nový...