Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám problém zůstává mi viset plyn a nevím proč. I při akceleraci se otáčky mírně pozsataví na 2000 a pak to jde plynule na horu. Ale dolu je už to horší. Zas kolem 2000 to zůstane viset a někdy spadnou otáčky až na volnoěh a někdy to zůstává na 2000. Nevíte co stím? Už jsem fakt bezradnej. Škrtící klapku jsem vyčistil. Mám BMN 40kw.

Upraveno od Kubasitta

Mám problém zůstává mi vyset plyn a nevím proč.

No mě zůstává vyset ještě kukuřice a hrách, pšenici už jsem vysel. Jo a zůstává mi na traktoru viset plyn, ale to sem asi nepatří, jak koukám. :kol-138:

Hm, čeština, to je prevít.

Upraveno od VAG BoBo

• Autor

Jo ta čeština no :D Je to děs :D Teď když o tým přemýšlím vypadá to i napohled dost blbě :D Díky z opravení :kol-47:

Eště by se dalo říct VYSÍRAT, ale to už je opravdu off topic... 

Pokud je to stříkačka, tak vyčistit škrticí klapku, bude pravděpodobně zasraná jak jetel v ložisku = drhne, případně následně nastavit dorazy a krajní polohy - jestli nevíš jak na to, nejlepší bude někdo kdo s tím umí = servis, klidně i "stodolovej", ale aby uměl fáčka. A v neposlední řadě musí bejt namazaný plynový lanko (struna) ve vedení a čep pedálu - když to drhne tam, můžeš mít klapu jak křišťál a stejně to bude blbnout...

• Autor

Všechno jde hladce plyn lanko a klapka taky :) A už nevím co bych zkusil dál :kol-26:

Sací trakt, vejfukovej trakt, lambdasonda... Těch možností je víc. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.