sunsetlake1 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 (editace) Ahojte existuje viacero typov zadnych 5. dvier na fabiu combi? Alebo je to univerzalne sklo zhodne na vsetky karoserie fabia I combi. Je to k neuvereniu ale mne sa podarilo rozbit toto sklo tak ze plynove vzpery boli prislis silne a vyhakli sa z uchytov a dvere buchli a bolo :-) Pozeram ze na bazari sa da toto sklo kupit aj za 15e, skodovacky servis mi to ponuka aj s montazou za 230e. Aka komplikovana je montaz a co na to potrebujem? Editováno: 13. Březen 2014, autor: sunsetlake1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Podle Etky jsou páté dveře u kombíku jen jedny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunsetlake1 Vloženo 13. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 (editace) Jo diky to si ma potesil. Cize asi akekolvek sklo na fabku combi by tam malo ist. Inak tie vzduchove vzpery boli vyrobcu "VIKA". Velmi silne, a tvrde. Myslel som ze v zime trochu popustia. No nie. A teraz tie dvere doslovne strielali v rukach ze sa nedali ani zachytit. Cize VIKA vzpery nebrat. Editováno: 14. Březen 2014, autor: Pawouk Necituj předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Doporučuji Magneti marelli, chodí perfektně a levnější jak origo. Mám je tedy na krátké a stlačit vzpěru rukou byl docela zápřah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Cize VIKA vzpery nebrat. o VIKE už tu toho bolo popísané neúrekom ... = ČÍNA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.