Georg Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Zdar chlapi,dneska po nastartování se mi rozsvítila tato kontrolka...cca po třech přestávkách a nastartování se už nerozsvítila..Nevíte,co by to znamenalo?Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 To může být cokoliv - nech to někde napíchnout na diagnostiku a dej sem výpis závad. Jestli ti auto funguje normálně, tak to stejně nemá bez toho výpisu smysl řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 14. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Jasně..jinak jede normálně,do nouzáku nespadnul..někam se objednám na diagnostiku..Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 31. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Zdravím..tak kontrolka výfukových plynů od minule druhý den zhasla..Ale co se mi stalo včera..jedu domů a zase se rosvítila...byl předemnou kopec,který jsem v pohodě svižně vyjel,z kopce jsem povolil plyn a potom jsem chtěl předjet auto a ejhle...auto začalo cukat,povolil jsem plyn a přidal,auto jelo normálně..při dalším ubrání plynu už auto nešlo do otáček a kouřilo bíle a divně byli cítit zpaliny..začala blikat kontrolka žhavení a maxidot oznamoval poruchu motoru-servis..Auto chcíplo a už nešlo nastartovat..Odpojil jsem baterii,počkal cca 5 minut a auto když chytlo,motor běžel nepravidelně a nešel do otáček a chcípal..Nechal jsem ho odtáhnout domů a zavolal známého,co dělá v servisu,přivezl diagnostiku,vymazal závady,které naskákali díky odpojené baterii ale auto stejně nejede a diagnostika neukazuje žádnou závadu.Netušíte prosím někdo,co se mohlo podělat??Děkuju moc Jirka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 03L131512DQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 29. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Tak nakonec se zjistilo,že to byl EGR ventil...Takže zaslepení a SW úprava 12 tisíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 takže nakoniec som sa trefil ...nerozmýšľal si,že prihodíš cca 3000 Kč a budeš mať nový chladič+nový SW motora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 29. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Nový SW mi tam nahráli při úpravě...na co nový chladič? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 myslel som chladič spätného vedenia výf.plynov,čiže v skratke používaný EGR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.