dagbetmen Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) Kam se poděly kulaté světlomety z Yetiho? VW si je dali do svého SUV Podívejte se na odkaz http://www.stream.cz/nejnovejsi/meziplyn/10001695-zeneva-2014 Editováno: 16. Březen 2014, autor: dagbetmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pette-KH Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Jsou fuč. Mě se Yeti líbí víc bez nich. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MICHAL5 Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Máme Yetíka s kulatými světly a je pravdou, že se nám od začátku líbil, je odlišný, originální a zároveň to nevypadá "ala Nissan Juke", to je fakt ulítlý, ale u Yetíka mi to tam pasovalo, celý design auta byl povedený. Ano, někomu se líbí, někomu ne, design u Yetíka budil vždy emoce, lepší než zapadnout "tuctově" do davu. Yeti, jako takový se nám líbí i nyní, ale ta originalita a ten úsměv co měl se nám líbil víc, jsme rádi, že máme první verzi našeho Yetíka, ani po čase se nám neokoukal. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pette-KH Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 MICHAL5 - já se tedy musím přiznat, mě se Nissan Juke velice líbí. K Yetimu. I první verze je zajímavá, ale s touto novou maskou mi připadá štíhlejší. A nový jednotný design všech škodovek se mi moc líbí. A když už jsem u těch designových exotů - absolutně ulítlý mi přijde Multipla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MICHAL5 Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Každému se líbí něco jiného. S Multiplou naprostý souhlas, ale Juke se mi fakt nezamlouvá, hold každý má jiný vkus (ikdyž mám taky kulatá světla, ale Yetíková mají pro nás větší šmrc i po těch letech). Tu jednotnost designu ovšem moc nemusím, ale pokud v budoucnu budeme pořizovat další auto, tak to neznamená, že se od Škodovky odkloním, je to hold trend, má to tak většina automobilek. Yeti je stále auto co se nám líbí, a to nejen, že je to "krabice". Ale po pravdě, každý z nás jezdí s jiným, jeden s kulatými a druhý s faceliftem, nic není věčné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pette-KH Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Jak píšeš, otázka vkusu. Kdo další se zapojí se svým názorem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Zdravím všechny, co vlastní yetiho !!! Vlastníme ho již čtyři roky a jsme nadmíru spokojeni. Nová verze se mi ale líbí více. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 (editace) Kulatá světla na yetim byla kdysi pěkná ale dnes už ne je to zastaralé ale jednotný design se mě také nezamlouvá. Dnes člověk pomalu nerozezná rapida od octávky, fabia je taky dost podobná Editováno: 26. Listopad 2015, autor: Escrito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pette-KH Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Na první pohled je pro mě těžké rozeznat Rapid Spaceback a Fabii Combi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Uniformita v rámci značky je nejen u vozů z MB. Jinak hranatý vzhled se mi zamlouvá víc, ten přátelský kukuč předchozího provedení mi ale nevadí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.