Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 rok později...
Vloženo

Máme Yetíka s kulatými světly a je pravdou, že se nám od začátku líbil, je odlišný, originální a zároveň to nevypadá "ala Nissan Juke", to je fakt ulítlý, ale u Yetíka mi to tam pasovalo, celý design auta byl povedený. Ano, někomu se líbí, někomu ne, design u Yetíka budil vždy emoce, lepší než zapadnout "tuctově" do davu. Yeti, jako takový se nám líbí i nyní, ale ta originalita a ten úsměv co měl se nám líbil víc, jsme rádi, že máme první verzi našeho Yetíka, ani po čase se nám neokoukal.

Vloženo

MICHAL5 - já se tedy musím přiznat, mě se Nissan Juke :kol-47:  velice líbí. K Yetimu. I první verze je zajímavá, ale s touto novou maskou mi připadá štíhlejší. A nový jednotný design všech škodovek se mi moc líbí.

A když už jsem u těch designových exotů - absolutně ulítlý mi přijde Multipla.

Vloženo

Každému se líbí něco jiného. S Multiplou naprostý souhlas, ale Juke se mi fakt nezamlouvá, hold každý má jiný vkus (ikdyž mám taky kulatá světla, ale Yetíková mají pro nás větší šmrc i po těch letech). Tu jednotnost designu ovšem moc nemusím, ale pokud v budoucnu budeme pořizovat další auto, tak to neznamená, že se od Škodovky odkloním, je to hold trend, má to tak většina automobilek. Yeti je stále auto co se nám líbí, a to nejen, že je to "krabice". Ale po pravdě, každý z nás jezdí s jiným, jeden s kulatými a druhý s faceliftem, nic není věčné.

Vloženo (editace)

Kulatá světla na yetim byla kdysi pěkná ale dnes už ne je to zastaralé ale jednotný design se mě také nezamlouvá. Dnes člověk pomalu nerozezná rapida od octávky, fabia je taky dost podobná 

Editováno: , autor: Escrito
  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...