OIZIK Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Ahoj koupil jsem si original zásuvku na 230v co je vzadu v tunelu.potreboval bych ji zapojit ale nevim jak?je tam tlusty cerny a cerveny to bude + a - a pak slaby zluty.Kam pripojit ten zluty?jen s + a - mi to nefunguje.dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 230V ? ty máš v autě měnič? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 To přece dělá ten slabej žlutej drát. :-) Jinak todle zní taky hodně jistě: je tam tlusty cerny a cerveny to bude + a - Jinak potřebuješ víc jak zásuvku. Pokud není měnič přímo v ní. Pak pojistku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Pokud jde o zásuvku z OIII, pak může být měnič v ní a žlutý může být ovládání. Z fotky by se možná nechalo něco odhadnout, ale chtělo by to někoho se schematy od OIII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 18. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 jj je to z O3 je to i s menicem je to vkuse.kamarad rikal ze to bude spinani od zapalovani ale nevi jestli + nebo - .hlida to vybiti baterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) Nevím jak v auťe, ale velké měniče mají +,- a zem a také hlídají baterku před vybitìm. V autě mám 150W a je do 12V zásuvky. A má 3j kolík. Editováno: 18. Březen 2014, autor: motosman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 19. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 jj to bude podobny taky je na 150w.a co je na tom trojkoliku vse zapojeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 (editace) http://m.heureka.cz/menice-napeti/whitenergy-12v-230v-150w-usb/ Mám tenhle. Editováno: 19. Březen 2014, autor: motosman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunar Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Zdarec, asi trochu blbá otázka, ale třeba někde ještě je 12V zásuvka o které nevím. Víte kde všude jsou v Octavii II 2004-2008 umístěné zásuvky? Druhý dotaz je, máte někdo zkušenosti s pořízením používáním měniče napětí z 12V na 220/230V? Na dlouhých cestách by se mi hodilo za jízdy nabíjet notebook, ale chci měmič co mi nedomrví baterii v notebooku. Díky Marťas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Víte kde všude jsou v Octavii II 2004-2008 umístěné zásuvky? max.2 → vpredu u vodiča (zapalovač) a druhá býva v zavazadlovom priestore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vokoun Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 (editace) Energeticky nemá smysl jedním měničem 12 -> 230 vyrábět neefektivně a draze sítové napětí, které hned zase adaptérem k notebooku měníš na nějakých 12-19V (podle typu). Kup si adaptér do autozásuvky, dělají se za pár stovek i +/- "univerzální". Nabíjení si stejně řídí elektronika v notebooku, z adaptéru leze jen stabilizované stejnosměrné napětí. Pokud teda nemáš nějaký hi-end značkový notes, který přes 1wire ověřuje čip v adaptéru a s neoriginálním se nechce bavit. Editováno: 29. Červenec 2014, autor: Tomáš Vokoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.