sklibor Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Ahojte hledal jsem všude možně ale nenašel jsem jednoznacnou odpoved. na vagu se mi dnes po delsi trase objevili tyto chyby : 17698 - Snimac teploty chladici kapaliny na vystupu z chladice (G83) Prilis velky signal P1290 - 35-00 - - 01039 - Snimac pro ukazatel teploty chladici kapaliny (G2) 30-10 - preruseni n.zkrat na plus - Sporadicky chtěl bych se zeptat které je to čidlo ? popřipade kod nahradniho dilu- jestli je to termospinac ventilatoru na chladici - tak mi k nemu vede jenom jeden kabel.. dekuji popripade za poslani foto kde se to cidlo nachazi . mám škoda octavia 1.6 75KW RV 2001 - motor AVU. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 mali by tam byť 2 kusy 06A 919 501A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.