Kryšot Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 (editace) Ahoj. Potrebuji vedet, zda se da koupit tento dil Editováno: 25. Duben 2008, autor: Kryšot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 2. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2006 (editace) a jeste jedno foto Editováno: 25. Duben 2008, autor: Kryšot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 napiš číslo dílu, je jich víc cena okolo 220 kč nějaky se mi válí doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Podle fotky je to ten samej, co mám i já. Číslo by mělo být: 1J0 937 555C a stojí 255 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 3. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2006 (editace) Panejo a to stoji celicky dil se spodkem, nebo jen vrsek Editováno: 3. Září 2006, autor: Kryšot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Panejo a to stoji celicky dil se spodkem, nebo jen vrsek Samozřejmě ze to stojí jen ten deklík!! Je to přeci VW/Audi ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.