Přejít na obsah

Ako nakódovať DO na octaviu I

macomh

Doporučené příspěvky

Zdravím všetkých.
Potreboval by som poradiť, vlastne nejaký návod, ako sa nakóduje dvojtlačitkové diaľkové ovládanie /vyskakovačka/. Asi je to generácia 2,5.
Totiž nastal ten problém na kamošovej octavii, že mu zadné pravé dvere mu začali blbnúť - raz odomykalo a raz nie a potom ostalo zamknuté. Cez VAG 3.04 sme to prečítali, vymazali chybu, ale nič sa nedialo a tak sa začalo prispôsobovanie a základné nastavenie a niečo sme asi zle porobili, lebo prestalo mu absolutne fungovať diaľkové.
Potreboval by som radu, že ako ho zfunkčniť, vlastne nakódovať.
A druhá vec je to, že ako má otvoriť zadné dvere, lebo keď kľučku potiahne a pustí, tak sa gombík vysunie, ale aj zasunie naspäť.
Vďaka za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak od počátku. Pokud nefungovaly či blbly pouze zadní pravé dveře, tak to samozřejmě diagnostikou nevyřešíš. Diagnostika si otestuje pouze komfortku, která technicky není schopna ani v případě jakékoliv vlastní poruchy způsobit odlišný chod jedněch ze čtyř bočních dveří. Co se týče nakódování, tak asi opravdu jste něco potento... Možná by pomohlo se podívat na vlákna s podobnou tématikou. A nebo požádat o spárování diagnostikou někoho dalšího, kdo je poblíž (já například na to používám SuperVag 2014.3, jsem z Karviné). Problém v daných dveřích vypadá spíš na mechaniku než centrál, ale v tom už se neorientuji.

Odkaz ke komentáři

nemaji odlisny chod, pise, ze obcas jdou a obcas ne, to vypada na vadny mikrospinace v zamku, studenaky na plocnem spoji, nebo zlomeny kabely ve dverni pruchodce,

ted ma zamek v safe locku, takze ho zevnitr neotevre, zkus to vyhledat, resilo se to tu vickrat, z hlavy bohuzel neporadim, jak nedestruktivne sundat tapec 

Odkaz ke komentáři

zdravím,mám stejný problém,také PZ dveře....v servisu ze mne udělali v...a,že prý stačí jen spárovat DO s jednotkou kvůli nějakým algorytmům a pomohlo to cca na deset dní,už se problém vrátil...a na servis se chystám :-) kdyby někdo věděl jak se toho problému zbavit a byl dokonce z Prahy,bylo by to fantastické  :-) díky  (OI/2005)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...