Martin F. Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Pořídil jsem před pár dny starší Superb combi, nechal jsem kvůli pojistce vypískovat okna a teď řeším alarm. Za 10 tisíc by mi namontovali v servisu škodovky originální škoda alarm (včetně práce). O pár tisíc dráž by vyšel alarm od Jablotronu s GSM a GPS. Poraďte mi prosím nějaký vhodný alarm. V minulém autě (Octavia 1 combi) jsem měl jednoduchý alarm od Jablotronu. Bylo to ale auto za poloviční pořizovací cenu a tak bych chtěl mi klidnější spaní či parkování u obchoďáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 tak si pročti tot,třeba ti to pomůže už se to tam něco podobného řešilo! Jinak já tam mám Jablotron,ale to se tam dočteš co jsem o tom psal. Jirka http://forum.skodahome.cz/topic/120670-alarm-skoda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.