Yofresh Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Prosim o radu,jak slozit tento konektor. Takhle mi prisel,potrebuji jej slozit. Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 20. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Nebo jinak, když mi přestalo hrát rádio,tak jsem zjišťoval proč. Nakonec jsem příšel na to, že to je antenou. Že odešel zesilovač. A jak jsem s tím laboroval různě,tak jsem právě něco takového jako je na té fotce zlomil. Chci se zeptat, nebo i poprosit.. zda někdo neví,jak tohle tam přidělat? Zda je to opravdu to, co jsem zlomil. A zda je to taky přesně to,co se zapojuje do rádia do zdiřky antény. Je to už déle co jsem to zlomil, tak už nevím přesně, zda to je právě ono. Moc prosím o radu, dnes to chci hned dát do pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Tento fakra samice úhlový konektor by měl jít strčit do rádia. Abys to udělal pořádně, tak na to musíš mít krimpovací kleště na anténní konektory za cca 670 Kč. V potřebné délce odizoluješ střední vodič a na něj nakrimpuješ tu malou středovou dutinku. Na koaxiální kabel navlečeš tu volnou trubičku. Celé to nasoukáš do té trubičky na konektoru tak, aby vhodně zkrácené stínění kabelu bylo kolem dokola z vnější strany trubičky. Tu středovou dutinku nalisuješ do otvoru v konektoru. Pak tu navlečenou trubičku posuneš až na doraz ke konektoru a krimpovacíma kleštěma ji slisuješ tak, aby stínění bylo pevně přichyceno ke konektoru. Otvor zaslepíš přiloženou kruhovou destičkou. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 20. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Skveleeee moc dekuji za navod. Hned se do toho pustim jak prijdu z prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.