Hravec Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 možzná to zní hloupě, ale mimo to, že je někde povinnou výbavou, myslíš že je HP k něčemu dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Díky bohu jsem nemusel na svm autě použít, ale 2 moji kamarádi už měli co dočinění s ohněm pod kapotou. (ani jeden neměl vůz Škoda) :-) Kdyby měli HP mohli likvidovat na počátku, ale takto se mohli jen dívat, než dojel HZS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 A třeba někdy budu moci někomu pomoci, kdo jej bude v tu chvíli potřebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 (editace) věř že nepomůžeš... ten Hp nestačí ani na uhašení volantu.... kolegovi z práce shořelo 17.7. po dopravní nehodě na Slovensku auto... vcelku nepatrná poločelní srážka, nikomu se nic nestalo, když vylezli všichni z auta (Opel Astra 2010) kouřilo se z motorového prostoru - tekl chladič, takže normální věc, najednou víc kouše a baf.... auta stojicí u nehody splašili dohromady 4 hasičáky, dokonce bus veliký šestikilový ... a nic platné, plasty a guma jsou svinstvo, z auta nezbylo téměř nic.... Editováno: 31. Červenec 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Jak plasty hoří, vím.Každý den se kolem nich motám. No každopádně uvidím. Mezipodlahu jsem si objednal jen kvůli kočárku, aby byla co nejmenší přechodová hrana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 jinak vozím toto: a od našeho firemního požárního technika mám informaci že funkčnost je mnohdy lepší a to i díky lepší manipulaci než s 2 kg hasičákem ... např v Belgii, kde jsou Hp povinné, to uznávají jako náhradu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 (editace) Něco podobného mám doma v kuchyni. Pyrocool, znám. Editováno: 31. Červenec 2014, autor: o3viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 jj do domácnosti ideální... také mám doma mimo 6 kg v domě a 6 kg v garáži (jak to chtěla kolaudace) také tento sprej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 (editace) Kvůli tomu že tam nejde klasicky upevnit podlahová sít, mě napadlo přímo do té mezipodlahy jak se skládá na zadní část udělat dirky do rohů a připevnit tam přes stahovací pásku třeba 2 kroužky jak se používají na klíče - do každého rohu jeden, tím by vzniklo "očko" a ta stahovací páska by to měla v pohodě udržet, co myslíte? Akorát když udělám do toho "dřeva" nebo co to je ta mezipodlaha z koberce dirky aby se to nezačlo párat nebo podobně... Editováno: 26. Březen 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Něco podobného mě už taky napadlo, ale nechce se mi jakkoliv zasahovat do té "desky". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Mohlo by to plnit účel - ale aby se to nepáralo, a podobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Když už vrtat do té desky, tak potom něco podobého. Ale je to zatím pouze možná varianta z několika jiných, které řešením. Ale pokud bych instaloval 3 a 3 po každé straně, přidělat síť by pak byla pohoda. Ale nelíbí se mi výška toho oka. 8mm je celkem dost. Kdyby bylo 5 mm a chtěl jsem vrtat, pak bych o této variantě dost silně uvažoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) tak trošku upravit ve svěráku :-) - kde jsi ten obrázek našel? Díky tady jsem našel hodně možností co tam dát... co myslíš? http://www.autovia.cz/eshop/zajisteni/kotvici-oka/ mě se zamlouvá asi nejvíc toto http://www.autovia.cz/eshop/zajisteni/upinaci-oko-506mm.htm#!prettyPhoto Editováno: 31. Březen 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Oko v druhém odkazu je fajn. Plánuji to tak, abych nemusel vrtat a tu část s otvory pro vruty chci ohnout a vytvořit U profil, abych to mohl uchytit šrouby, které již jsou ze spodu desky a drží háček pro její polohování. Existují pro nákladáky i kožená poutka (tvar otvíráku na lahváče), ale asi by to nedrželo tvar. Jak jsem psal, mám více nápadů, tak laboruji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Až to vymyslíš jak nejlépe udělám si to dle tebe - mě už to moc nemyslí :-) Dej vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Ok. Ale nebude to jen tak hned. :-) Zatím jsem ve fázi možností. Navíc čekám na lepší počasí,abych mohl vyjmou celou mezipodlahu /pokud lze/ a prozkoumat spodek a uchycení. Chci využít ty šrouby ze spodu. Pokud by to šlo + ty podlahový oka mohlo by to vypadat skvěle a hlavně by to bylo plně použitelné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Tak do měsíce to určitě nějak vymyslíš nebo? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 (editace) Tak jsem to trošku více prozkoumal, a ten háček by bylo dobrý asi vložit pod tu zarážku která slouží k rozdělení prostoru a má za úkol se zaseknout v té poloze která rozděluje prostor na přední a zadní část. Takže by se ta zarážka sundala, vložil by se ten ohnutý háček a až na to by se zpět vložila ta zarážka a zašroubovalo by se to zpět stávajícím šroubem - je to ale "hvězdička" není to klasický křížový šroubek. Viz, foto - jak to vidíš ty? P.S. jinak ta deska dvojité podlahy mi přijde jako kdyby to bylo z laminátu... Editováno: 1. Duben 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Jj, presne jak pises by se mi to libilo nejvice. Jen origo hacek musi byt dostatecne dlouhy pro ohnuti a musi byt jeho tloustka takova, aby vlezla mezi desku a bok oblozeni kufru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 (editace) Ted ještě najít ten správný háček k zakoupení :-) Tento má ten pásek asi krátký... http://www.autovia.cz/eshop/zajisteni/upinaci-oko-506mm.htm#!prettyPhoto možná by se hodila stavebnice merkur :-) Editováno: 1. Duben 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 (editace) Zkoušel jsem tu zarážku vyšroubovat, ale i po odstranění těch 2 šroubků tam drží jak židovská víra... Tak asi zbývá 2 vruty a na tvrdo tam 2 sklopné háčky vrutama přichytit.. o3viki - zloušel ses na to už podívat? Editováno: 5. Duben 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Zatím ne. Jelikož jsme se včera ženil, tak jsem na to nějak neměl vůbec čas. Snad se teď k tomu dostanu. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Tak vše nej :-) Pak dej vědět a at láska vydrží :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Jindrous: Díky za přání. Dnes jsem se chvíli rejpal v kufru a snažil se teorii převést do praxe. Původní plán má trhliny, neboť mám rozdílné vůle na bocích u dvojité podlahy. Plech ohnutý do L může být u úchytů nejblíže světlům o síle 2mm, zatímco ve střední části i ohledem na spuštění podlahy dolů pouze 1mm - což je málo a bude se nejspíše ohýbat. To stejné platí v části za opěradly. Pokud by se dali koupit náhradní černé plastové úchyty, které jsou u místěny na uchycení sítě na bocích, asi bych je zkusil přidělat k podllaze na krajích. Jediný problém může být, pokud skládá člověk podlahu na sebe. Pokud ji má buď dole nebo nahoře je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 (editace) Ahoj, nebo tam natvrdo přichytit vrutama toto a nebude to vadit ničemu, jen hold se tam bohužel musí ručně přidělat.. http://www.autovia.cz/eshop/zajisteni/upinaci-oko-506mm.htm#!prettyPhoto Čemu dát přednos ty? Nebo se na to vybodneš? :-) P.S nevím zda vůbec a za kolik se dají sehnat případně jak přesně upevnit černé plastové úchyty.. ? Editováno: 12. Duben 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.