Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No nevím, osobně nemám moc rád když musím do něčeho v autě vrtat. To oko přidělané vrutama by mohlo být v pohodě. Ten plech zabrání případné trhání toho koberce. zkusím se po těch okách někde podívat. Nějaké velké hypermarkety nebo u würth by mohli mít něco podobného na skladě. :-)

Koukal jsem v OBI a ani v Baumaxu to nikde nemají... Zatím jedině přes e-shop. Taky nerad vrtám ale asi je to jediné řešení :-)

• 2 týdny později...

Tak jsem to nějak vymyslel :-) Použil jsem 2 poutka viz. obrázek - nesmí být moc dlouhá. Vyšrouboval jsem ty 2 zadní šroubky z té mezipodlahy zespod. Poutka provlékl skrz šroubek, a zašrouboval zpět. Nikde nic nepřekáží a v případě potřeby možno bez následků kdykoliv vrátit do původního stavu. Nyní je to plně funkční - jak jednoduché a bez vrtání :-)

post-85323-0-41614200-1429735811_thumb.j

Upraveno od jindrous

Přiej foto jak to vypadá. Jsem zvědavý.

Vypadá to dobře.

• 2 měsíce později...

Tak už jsi to nějak vymyslel? :-) já to mám pořád stejně jak jsem psal a není problém...

Upraveno od jindrous

Makám na tom pomalu. Kvůli dítěti to jde pomalu. Není moc čas se utrhnout do garáže.

• 4 týdny později...

Jindrous, tak jsem se dostal konečně k první realizaci. Je to "hard" verze vůči tvé "soft".

Zatím je to prototyp, není to ani natřeno. Instalováno dva týdny a zatím splňuje očekávání. Pokud je podlaha dole není problém. Při horní poloze dodělávám stejným způsobem pro uchycení uprostřed. Uchycení za sedákem bude problém, pač musím nejdříve zjistit, jak demontovat mezipodlahu. Pak přidělám podobným způsobem (doufám).

post-89434-0-99136800-1437333141_thumb.j

post-89434-0-00736400-1437333167_thumb.j

post-89434-0-59219800-1437333182_thumb.j

post-89434-0-46588500-1437333198_thumb.j

Co to je za očka? samovýroba ?

Ano, samovyroba. Je to jednička plech ohnuty do L a vždy vložený pod ten černý plastový díl.

Jelikož lze jedině asi vyrobit a ne koupit - mohl bys mi to taky vyrobit - popřípadě za kolik? Asi je to lepší řešení než to moje prozatímní :-)

Vyrobit to není problém ani pro tebe. Ale nesmis na to spěchat. Časově to nedávám.

• 1 měsíc později...

OK tak prosím napiš cca kdy by jsi mi to mohl vyrobit, budu ti vděčný :-) :kol-47:

Upřímně řečeno nevím. Nejsem schopen ani ty svoje "prototypy" předělat do nějaké lepší verze. Jsem poslední dobou pracovně hodně vytížen a zbytek času věnuji rodině. Omlouvám se. Možná za měsíc dva, najdu nějaký časoprostor pro realizaci.

• 3 týdny později...

Koukal jsem na nový Superb Combi a tam již ty chybějící háčky u dvojité podlahy jsou original z výroby,. Sakra tak proč to nešlo u O3 ?

Upraveno od jindrous

A nešly by s SIII ty háčky použít popřípadě upravit na OIII.

Asi ne ty zadní háčky u S3 jsou v takové prohlubni, a u O3 je rovná plocha. Je vidět že si vzaly ponaučení.

Ty háčky jsem viděl už v Octavii RS ale byla to předváděčka.

Přidejte někdo foto těch hacku z RS nebo SIII.

Ve středu jedu na výměnu oleje, pokud nezapomenu vyfotím to :-)

Takhle je to vyřešeno v S3 ...

post-85323-0-71915700-1443101854_thumb.j

post-85323-0-89962000-1443101869_thumb.j

post-85323-0-98834300-1443101883_thumb.j

post-85323-0-44663900-1443112281_thumb.j

Upraveno od jindrous

No jo ale pokud dobře vidím, tak to mají kluci z ŠA poreseny jen v případě dolní polohy podlahy. V případě horní polohy jsme tam kde jsme byli na začátku.

jj přesně tak, ale mají k tomu i ty cargo elementy

• 4 týdny později...

Zdar chlapi, nemáte někdo seznam OE dílů na mezipodlahu? Nebo kdo mi prosím pošle VINko, bohužel se to zatím nedodává jako sada.

Díky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.