o3viki Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 No nevím, osobně nemám moc rád když musím do něčeho v autě vrtat. To oko přidělané vrutama by mohlo být v pohodě. Ten plech zabrání případné trhání toho koberce. zkusím se po těch okách někde podívat. Nějaké velké hypermarkety nebo u würth by mohli mít něco podobného na skladě. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Koukal jsem v OBI a ani v Baumaxu to nikde nemají... Zatím jedině přes e-shop. Taky nerad vrtám ale asi je to jediné řešení :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 (editace) Tak jsem to nějak vymyslel :-) Použil jsem 2 poutka viz. obrázek - nesmí být moc dlouhá. Vyšrouboval jsem ty 2 zadní šroubky z té mezipodlahy zespod. Poutka provlékl skrz šroubek, a zašrouboval zpět. Nikde nic nepřekáží a v případě potřeby možno bez následků kdykoliv vrátit do původního stavu. Nyní je to plně funkční - jak jednoduché a bez vrtání :-) Editováno: 22. Duben 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Přiej foto jak to vypadá. Jsem zvědavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Fotky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Vypadá to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 (editace) Tak už jsi to nějak vymyslel? :-) já to mám pořád stejně jak jsem psal a není problém... Editováno: 24. Červen 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Makám na tom pomalu. Kvůli dítěti to jde pomalu. Není moc čas se utrhnout do garáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Jindrous, tak jsem se dostal konečně k první realizaci. Je to "hard" verze vůči tvé "soft". Zatím je to prototyp, není to ani natřeno. Instalováno dva týdny a zatím splňuje očekávání. Pokud je podlaha dole není problém. Při horní poloze dodělávám stejným způsobem pro uchycení uprostřed. Uchycení za sedákem bude problém, pač musím nejdříve zjistit, jak demontovat mezipodlahu. Pak přidělám podobným způsobem (doufám). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Co to je za očka? samovýroba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Ano, samovyroba. Je to jednička plech ohnuty do L a vždy vložený pod ten černý plastový díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Jelikož lze jedině asi vyrobit a ne koupit - mohl bys mi to taky vyrobit - popřípadě za kolik? Asi je to lepší řešení než to moje prozatímní :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Vyrobit to není problém ani pro tebe. Ale nesmis na to spěchat. Časově to nedávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 OK tak prosím napiš cca kdy by jsi mi to mohl vyrobit, budu ti vděčný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Upřímně řečeno nevím. Nejsem schopen ani ty svoje "prototypy" předělat do nějaké lepší verze. Jsem poslední dobou pracovně hodně vytížen a zbytek času věnuji rodině. Omlouvám se. Možná za měsíc dva, najdu nějaký časoprostor pro realizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 (editace) Koukal jsem na nový Superb Combi a tam již ty chybějící háčky u dvojité podlahy jsou original z výroby,. Sakra tak proč to nešlo u O3 ? Editováno: 16. Září 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 A nešly by s SIII ty háčky použít popřípadě upravit na OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Asi ne ty zadní háčky u S3 jsou v takové prohlubni, a u O3 je rovná plocha. Je vidět že si vzaly ponaučení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Ty háčky jsem viděl už v Octavii RS ale byla to předváděčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Přidejte někdo foto těch hacku z RS nebo SIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Ve středu jedu na výměnu oleje, pokud nezapomenu vyfotím to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 (editace) Takhle je to vyřešeno v S3 ... Editováno: 24. Září 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 No jo ale pokud dobře vidím, tak to mají kluci z ŠA poreseny jen v případě dolní polohy podlahy. V případě horní polohy jsme tam kde jsme byli na začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 jj přesně tak, ale mají k tomu i ty cargo elementy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Zdar chlapi, nemáte někdo seznam OE dílů na mezipodlahu? Nebo kdo mi prosím pošle VINko, bohužel se to zatím nedodává jako sada. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.