Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nadpis asi hovoří za vše, může se někdo fundovanější vyjádřit, jestli by s tím v Rapidu měl být problém, když Columbus, který se oficiálně nenabízí, tam jde? Včetně zachování ovládánín na volantu a zobrazování parkovacího asistenta.

Upraveno od amissus

• 1 rok později...

Chalani, keby z Rapida isiel prec swing a s nim ten hnusny skaredy ozdobny ramcek okolo toho swinga myslite zeby tam presne voslo Bolero zo Super Bčka? Kukam foto toho bolera a neviem ci ano ci nie...

71fb1232dc3ded28d642376151d50b71.jpg

20dc48b533e99e43b9a7f81ee79e4ae7.jpg

Upraveno od Temik.sk

Pozor, to rádio aj keby náhodou pasovalo elektrika určite nebude. Už sa to riešilo. Rapid ho neprečíta :-(

Maco, mna skor zaujalo ci by pasovalo, velmi podobne vyzera otvor rapida a face tohto bolera

Pasovat mozno ano... Ale fakt to tam nerozbehas, takze iba na okrasu... :) daj tam Columbusa ako ma Lubino a je to :)

Columbus podla mojho nazoru patri do auta uz vyssej triedy nez Rapid ;)

Táto úvaha bol dobrý pokus o vtip :kol-47:  Znamená to, že ak si na Rapidky tu chalani z fóra dávajú všelijaké fičurinky, čo Rapid nikdy mať nebude zo sériovej výroby, tak je to potom čo?:) Z obyčajného tuctového poondiateho Rapida robia auto vyššej triedy ?:)

Skoro si trafil, skor zvysuju cenu vozidla az az ;) no vidim ze Maco123 uz lajkuje :)))

Tak to by si sa divil, mal som na rôznych autách domontované rôzne vecičky, vylepšenia...rádiá ako Becker a auto som vždy predal za štandardnú cenu na trhu podľa roku výroby  a počet najazdených km. Nikoho nezaujímali tie fičurinky. Akurát som do toho vrazil peniaze. Ale uvažujem už dlhšiu dobu nad Amundsen+ :)

Upraveno od touareg3

Len malo ludi si vazi to co je v aute navyse alebo dorobene ked ho predavas, preto vsetko co sa da, tak vymontovat a dat do povedneho stavu!

No ked sa vratime k teme, Bolero resp. RCD510 je fajn a urcite ma lepsi zvuk ako Swing, som hluchy ale u Maca jednoznacne hraje lepsie! Bolero by som dal do Rapidy ale jedna vec ma nasrala, domontoval som OEM BT kvoli strimovaniju hudby, namontovat Bolera znamena neziskat skoro nic okrem lepsieho zvuku, kedze bolero nesplolupracuje s BT typu zobrazenie skladieb cez BT ovladanie a podobne. Takze ako pises ze chces amundsen+ to by som aj ja chcel a tym ze ma integrovany BT a podporuje to co som vyssie ziadal a dokonca neni taky drahy do 300€ je to dobra volba, ale ta navigacia je shit! Na navigaciu teda lepsi Columbus, v mojom pripade pouzivam iba google maps. Takze ja by som privital keby Bolero malo BT alebo spolupracovalo s OEM BT...teraz jedine kupit amundsena+ a vymontovat BT co uz mam a este zohnat niekoho kto to kupi...keby mi to vyslo tak v amudsene navi pouzivat nebudem :)

Upraveno od Temik.sk

No však ja tiež by som Amundsen+ nekúpil kvôli NAVI, tú nepotrebujem,ale kvôli BT. A ešte domontovať zadné repro,ale aj s výškáčmi. Dvojtuner je aj tam, citlivosť rovnaká, dynamické ladenie...tunery sú tam super, vidno že je to Technisat. :)

Temik.sk-Ahoj vies mi povedat cislo tvoj bt jednotky??Pripadne s akymi tel.spolupracuje..Vdaka

Ifkoo1131, pozri SZ, nakolko toto je mimo temy...

Servus Temik, moje povodne rádio Swing mám stále v garáži. Ak prídeš na zraz do PN skúsime ho narodiť, čo to bude robiť. Daj vedieť a vezmem ho.

Nazdar Maco, moze byt ;) budem rad.

• 5 týdnů později...

Chcem sa spýtať, či mi vie niekto jednoznačne povedať, či bude pasovať Bolero z OII do Rapida a či to bude komunikovať s MF, senzormi a klímou. Výmena za Swing. Dík.

Spytaj sa Maca123 on ma tuto kombinaciu co chces ty. Taktiez predtym mal Swinga

Potrebujes Bolero zo Supa2 a nie z Octy2 ;)

Upraveno od tomiq07

Menil som...

post-89656-0-98288900-1430947015_thumb.j

post-89656-0-81801600-1430947051_thumb.j

post-89656-0-33821300-1430947171_thumb.j

Upraveno od Maco123

Presne ako Tomiq piše je to hranate Bolero. Iné tam nedáš a je ich strašne malo. Ja som čakal pól roka. (Gracho našiel a Lubino doviezol) :-))))

Upraveno od Maco123

Bazos.sk, Bazos.cz...sama lopka a za facku a znamych v ŠA co ti vybavia kod :)))

Rámik pasuje, ako vidím na foto. Čiže len prehodiť rádio. Akurát neukazuje vonkajšiu teplotu a čas.Veď práve, že chcem z Bazoša:)  A je to teda z OII? Potom už len čakať, kedy mi ho ukradnú.. . :)

Upraveno od touareg3

Ramik musíš kúpiť v škode za 7€. Rádio ti nekradnú keď si ho zaistiš. Áno bolo v Octavii ale či povodne to neviem.

Upraveno od Maco123

Videl som aj leskly cieny ramik, tak ho kup, pekne ukaze ;)

Bolero ako ma Maco nebolo nikdy v octavii 2... Tam bola ona verzia ktora ti do rapida nezapasuje

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.