trywet Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Zdravim! Mám strasne hloupy dotaz, se kterym mi asi nikdo z Vas nepomuze, ale presto se zeptam. Mám 2 roky staré RS po facelifte. Jiz kdysi jsem v predni casti prahu ridice (pod panty dveri) nasel lezet zelenou "capku" a nevim, odkud vypadla. (první foto). Dnes jsem bohužel po otevření kapoty našel další (úplně jinou) příchytku, ktera vypadá, že ma ulomenou "hlavičku" a ležela mezi kabeláží za levým (z čelního pohledu pravym) svetlometem. (viz 2. a 3. foto). Na druhe fotografii je presne misto, kde lezela a na prvni je jeji detail. Tahle (oproti te prvni) lezela primo v motorove lozi, takze uz me celkem trapi predstava, ze by u ani ne 2 roky stareho auta melo nekde neco v motorove casti "litat". Ndokezete je nekdo identifikovat? nebo mi aspon poradit, jeslti se zeptat v servisu, nebo prdet na to? Mockrat dekuji jak je to vubec mozne, kdyz ma auto najeto 30k... Je tohle normalni? (kliknutím zvětšíte) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 drzak nejakyho kabelu, hod na to bobek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trywet Vloženo 18. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Ano, i chlapci v servise mi rekli, ze je to drzak kabliku a opravdu byl diky moc za odpoved! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.