Rollcut Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 (editace) Dobrý den, sháním znak na klíč škoda (starý zelený). Nevíte někdo o někom kdo by mi ho mohl za slušný peníz prodat? Nechce se mi na eshopech za jeden znak dávat 260kč včetně poštovnýho... Editováno: 7. Duben 2014, autor: Rollcut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 a kde je stary za 260? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rollcut Vloženo 7. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Třeba tady... http://shop.klicnictvi.cz/index.php/autoklice/skoda/znak-skoda-na-vystrelovaci-klic-s-dalkovym-ovladanim.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 Mně ho pan v klíční službě jednoduše jen tak věnoval. Je fakt, že je to kámoš, ale těch deset kaček bych mu klidně dal, kdyby chtěl. Za 260,- , teda za 100,- by musel být ze zlata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 prozradí mi někdo jak ten znak z kličku vypreparovar anižbych zkurvil celý kliček okolo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Já ho opatrně podebral špičkou lámacího nože. Samo, že samotný znak šel do kytek, ten se Ti nikdy zachránit nepodaří, ale klíči jsem neublížil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.