DonnJarda Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Zdravím řeším takový malý problém.. sundal jsem napis octavia z 5tých dveří protože ho chci přelepit na jiné místo a teď řeším čím to nalepit zpět.. určitě to někdo řešil když stříkal auto. Nechci lepidlo stylem sekunďák, patex, chemopren a podobné extremní .. ovažuju o oboutranné pásce ale mám strach že to nebude držet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 (editace) Bude původně to bylo také na oboustrance Ovšem nebude jednodušší koupit nový nápis i s oboustrankou než se s tím drbat a podlepovat to.. Na aukru třeba: http://aukro.cz/skoda-octavia-08-facelift-zadni-napis-octavia-i4083800854.html Editováno: 8. Duben 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 8. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 Jo samozdřejmě by to bylo jednoduší a nejlepší řešení ale tak snad jsme v česku a dokážeme si poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 ...jsme v česku a dokážeme si poradit .... a už to NIKDY nebude rovně a VŽDY půjde poznat, že je "přenesen". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Na druhou stranu vysolit 400 peněz za pár písmenek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 12. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 (editace) Přesně tak proč solit za další když mám ty sundané.. zkusím tam dát trochu sikaflexu, jsem tím lepil spzku ale debil jsem tam toho dal moc a pak jsem ji složitě sundával Editováno: 12. Duben 2014, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oktan2 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 zkus silikon transparentní ,mě se odlepilo 1 písmeno a tím jsem to spravil.A drží to ani v myčce to nepovolilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 29. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 Takze obyc silikon se osvěčil zatím drží.. uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 (editace) Pěnovou oboustrankou. Nejlépe určenou do vlhkých interiérů. Takhel sem to udělal já. A žádná těžká drbačka to neni. Jsem sice Fabiatik, ale sundal sem z dvojkový fábie ten nápis a sehnal si ten podle mě hezčí z jedničkový. Ale schánim ještě písmeno "O" z jedničkový Octavie. Velikostně jsou ty písmenka stejný. Netunil někdo svojí oktávku tak, že se mu ten zadní nápis nelíbil a neví co s nim? Bych chtěl získat nápis "FOBIA"...... Editováno: 8. Červen 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Možná,že bych ho našel,ale záleží jaký máš na OI jsou dva druhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Pokud máš na mysli ty konce písmanek, tak mam tu variantu jak jsou jakoby oblý do kulata-červeně značený. Druhej obrázek je to co nemam. Dávám ještě foto Octávky co to asi je a co to asi neni. Vejška písmenek je nějakejch +/- 46,5mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 JJ,to mám na mysli,navíc je ten "špičatý"font plošší.Tak mám asi ten co potřebuješ,no fotce vlevo.Pošli mi PM s adresou a já to po neděli pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Tak díky mikl sem to udělal. Díkes pane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.