Publikováno Duben 8, 201411 r Zdravím řeším takový malý problém.. sundal jsem napis octavia z 5tých dveří protože ho chci přelepit na jiné místo a teď řeším čím to nalepit zpět.. určitě to někdo řešil když stříkal auto. Nechci lepidlo stylem sekunďák, patex, chemopren a podobné extremní .. ovažuju o oboutranné pásce ale mám strach že to nebude držet..
Duben 8, 201411 r Bude původně to bylo také na oboustrance Ovšem nebude jednodušší koupit nový nápis i s oboustrankou než se s tím drbat a podlepovat to.. Na aukru třeba: http://aukro.cz/skoda-octavia-08-facelift-zadni-napis-octavia-i4083800854.html Upraveno Duben 8, 201411 r od Galvi
Duben 8, 201411 r Autor Jo samozdřejmě by to bylo jednoduší a nejlepší řešení ale tak snad jsme v česku a dokážeme si poradit
Duben 8, 201411 r ...jsme v česku a dokážeme si poradit .... a už to NIKDY nebude rovně a VŽDY půjde poznat, že je "přenesen".
Duben 12, 201411 r Autor Přesně tak proč solit za další když mám ty sundané.. zkusím tam dát trochu sikaflexu, jsem tím lepil spzku ale debil jsem tam toho dal moc a pak jsem ji složitě sundával Upraveno Duben 12, 201411 r od DonnJarda
Duben 12, 201411 r zkus silikon transparentní ,mě se odlepilo 1 písmeno a tím jsem to spravil.A drží to ani v myčce to nepovolilo.
Červen 8, 201411 r Pěnovou oboustrankou. Nejlépe určenou do vlhkých interiérů. Takhel sem to udělal já. A žádná těžká drbačka to neni. Jsem sice Fabiatik, ale sundal sem z dvojkový fábie ten nápis a sehnal si ten podle mě hezčí z jedničkový. Ale schánim ještě písmeno "O" z jedničkový Octavie. Velikostně jsou ty písmenka stejný. Netunil někdo svojí oktávku tak, že se mu ten zadní nápis nelíbil a neví co s nim? Bych chtěl získat nápis "FOBIA"...... Upraveno Červen 8, 201411 r od Mr.Pavka
Červen 8, 201411 r Pokud máš na mysli ty konce písmanek, tak mam tu variantu jak jsou jakoby oblý do kulata-červeně značený. Druhej obrázek je to co nemam. Dávám ještě foto Octávky co to asi je a co to asi neni. Vejška písmenek je nějakejch +/- 46,5mm
Červen 8, 201411 r JJ,to mám na mysli,navíc je ten "špičatý"font plošší.Tak mám asi ten co potřebuješ,no fotce vlevo.Pošli mi PM s adresou a já to po neděli pošlu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.