Publikováno Září 3, 200619 r Povedlo se mi ztratit jeden klíč s dalkovým ovladaním. Další klíč se asi nedá nějak objednat nebo tak nějak. Jak se to řeší. Má s tím někdo zkušenosti. Dík moc.
Září 3, 200619 r Podle me to ve skodovce nebude moc levne, lepsi budes mit si koupit tady od nekoho klic na DO, pokud mozno s "nevyrezanym" zelezem (na klic) a pak si nechat udelat klic podle stareho klice a pak prisbusobit immo a DO Upraveno Září 3, 200619 r od kully
Září 4, 200619 r Ve škodovce po prokázíní vlastnictví vozidla podle vinu Jenom doplním, že podle VINu a vysačky z klíčů, která byla u novýho auta, je na ní kód, kterej je důležitej. Bez tohoto kódu klíče neobjednáváme..Cena tak do 1500,- za klíč+cena za ovladač do klíče, tak 1700,- (záleží na druhu klíče,,).
Září 4, 200619 r A co když visačku nemam - koupil jsem starší stroj z dovozu a visačka nebyla. V tom případě problém, teoreticky vyzkoušet sehnat ten kód ještě v MB, pokud nemají tak výměna celý sady klíčů a zámků...
Září 4, 200619 r V MB - a kam mam napsat - poraď. Zkus zavolat na číslo 326824086...a zeptat se tam, jestli by se to dalo nějak zjistit...
Září 4, 200619 r Autor Tak jsem volal a vypada to celkem slibně. Na email irena.hulkova@skoda-auto.cz nebo ivana.janku@skoda-auto.cz stačí poslat číslo karoserie s žádosti o zjištění kódu klíče a u 98% aut jsou to schopní zjistit. Problém může nastat pokud byly měněné klíče.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.