Publikováno Duben 9, 201411 r Ahoj pánové, pročítám tohle forum křížem krážem (díky za všechny užitečné informace!), ale bohužel jsem nenašel jednu věc, kterou hledám, tak bych chtěl poprosit o rady/pomoc. Mám asi 2 týdny Superba combi 2.0 TDI 4x4 modelový rok 2010 ve skoro kompletní výbavě, a proto mě udivuje, že mi chybí pár položek v nastavení v Maxidotu. Všude se dočítám, že se možnosti odemykání, stahování oken, roletky kufru pri otevření kufru atd. dá nastavit v menu maxidotu, ale mě to tam chybí. Dival jsem se i pres VAG (klon 12.12) a něco jsem nastavil tam, ale maxidotu mi nic napřibylo. Může teda někdo poradit, jak aktivovat tyto a další origo položky v menu maxidotu? Možnosti odemykání dálkovým (na jedno zmačknutí jen řidič, nebo všechny dveře) Intenzita osvětlení nohou (řešení ZDE) Možnosti komfortního odemykání/otvírání a zamykání/zavírání oken Možnost odsunutí roletky kufru při otevření kufru atd... Pak bych měl velký zájem i o dodatečné možnosti, jako jsou: BT ikonka množství paliva na dotankování teplota oleje větší digitální rychlost (reálná) rychlost tempomatu vypínání profilů stav baterie atd... Prostě bych tam chěl vše, co tam jde. Už jsem si zapl i zavíraní kufru přes klíček a tlačítko a vypl to pípání a je to super! Díky moc za případné rady a pomoc! Upraveno Duben 15, 201411 r od mikkiste
Duben 10, 201411 r Autor Ok, dik, o ferdovi vim a urcite se mu casem ozvu odhledne toho druheho seznamu... ale to s kazdou prkotinou jezdite za ferdou a neni tady nikdo, kdo by poradil, jak na to? Dik
Duben 10, 201411 r Ono aktivovat teplotu oleje a digitální rychlost velkým písmem rozhodně není prkotina. Neznám nikoho jiného kdo by to uměl.
Duben 10, 201411 r Autor Vsak ja pisu, ze o ten druhy seznam bych urcite pozadal tebe. chtel jsem se ti ozvat a pozadat te, az budu vedet, ze pojedu kolem. Je to pro me totiz trochu z ruky, ale nekdy na konci prazdnin bych se tam mel nekde kolem motat :-) tak bych sak dal vedet, dik predem. Me slo ted o ten prvni seznam, ale asi jsem to napsal nesrozumitelne... v prvnim prispevku mam psany seznam klasickych veci a seznam tech specialitek, co umis jen ty, tak jsem si zatim chtel zkusit ty klasicke veci, ktere se mi taky nedari aktivovat.
Duben 10, 201411 r Dá se na Maxi-Dotu zobrazit teplota vody? Měl jsem to dříve u O2 na Climatroniku...
Duben 14, 201411 r Ono aktivovat teplotu oleje a digitální rychlost velkým písmem rozhodně není prkotina. Neznám nikoho jiného kdo by to uměl. A přemýšlel jsi někdy o tom, že by si to trochu popsal, jak se co dělá, aby si to zvládlo udělat více schopnějších uživatelů samo?
Duben 14, 201411 r To není jen o tom mít VCDS(ten to rozhodně neumožní) nebo VAS. Po změně nutno opět správně složit hodnoty na adresách v eepromě, aby vše fungovalo jak má.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.