Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Mam octavii II combi,a pri zavirani zadnich dveri se ozve z narazniku takove cvaknuti. V autorizovanym servisu mi rekli,ze to dela u vsech aut,ze kdyz se zavrou dvere,tak vznikne v aute pretlak,a v narazniku jsou nejake prudochy,co cvakaji,ze to nemam resit. Dela to taky nekomu?

a jeste jeden dotaz,v zadnich dveri nedrzi tesneni,je to na zaruku,nebo ne. Nevim co vsechno muzu v zaruce vyuzit. Diky

Editováno: , autor: mbaud
Vloženo

Tesneni reklamovat, to je jasne.

To bouchnuti pri zavreni zadnich dveri mi to dela taky. Nechapal jsem, co to muze delat. Potom jsem schodou okolnosti odstrojoval interier kufru a objevil ty pruduchy, o kterych ti v autorizaku rikali. Je to presne tak... Muzes je zacpat, ale je to nesmysl. Jsou tam proto, aby odvadely vzduch, ktery nasaje ventilace interieru. Vzduch proleti celym autem a u zadnich bocnich okenek (v kufru) vleti do tech pruduchu, ktere jsou pod okenkama a vyleti prave temito pruduchy... Pruduchy maji zpetnou klapku, aby vzduch mohl jen ven. A prave tato klapka pri zavreni dveri bouchne. Je mozne, ze takto je to resene jen u combi, proto to Pawoukovi nedela...

Vloženo

To je taky mozne.  :kol-47: Ale u combi je to tam asi predevsim kvuli odmlzovani bocnich oken v kufru. Jestli to ma i lift tim padem netusim.  :kol-32: Ale asi to bude i tam. Nejspis by se to nechalo najit v ETKA.  :kol-28:

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...