Publikováno Duben 9, 201411 r Mam octavii II combi,a pri zavirani zadnich dveri se ozve z narazniku takove cvaknuti. V autorizovanym servisu mi rekli,ze to dela u vsech aut,ze kdyz se zavrou dvere,tak vznikne v aute pretlak,a v narazniku jsou nejake prudochy,co cvakaji,ze to nemam resit. Dela to taky nekomu? a jeste jeden dotaz,v zadnich dveri nedrzi tesneni,je to na zaruku,nebo ne. Nevim co vsechno muzu v zaruce vyuzit. Diky Upraveno Duben 9, 201411 r od mbaud
Duben 9, 201411 r Tohoto jevu jsem si nikdy nevšimnul. Nicméně, jestli máš auto v záruce, tak těsnění určitě reklamuj.PS: poněkud jsem upravil název vlákna.
Duben 10, 201411 r Tesneni reklamovat, to je jasne. To bouchnuti pri zavreni zadnich dveri mi to dela taky. Nechapal jsem, co to muze delat. Potom jsem schodou okolnosti odstrojoval interier kufru a objevil ty pruduchy, o kterych ti v autorizaku rikali. Je to presne tak... Muzes je zacpat, ale je to nesmysl. Jsou tam proto, aby odvadely vzduch, ktery nasaje ventilace interieru. Vzduch proleti celym autem a u zadnich bocnich okenek (v kufru) vleti do tech pruduchu, ktere jsou pod okenkama a vyleti prave temito pruduchy... Pruduchy maji zpetnou klapku, aby vzduch mohl jen ven. A prave tato klapka pri zavreni dveri bouchne. Je mozne, ze takto je to resene jen u combi, proto to Pawoukovi nedela...
Duben 10, 201411 r To je taky mozne. Ale u combi je to tam asi predevsim kvuli odmlzovani bocnich oken v kufru. Jestli to ma i lift tim padem netusim. Ale asi to bude i tam. Nejspis by se to nechalo najit v ETKA.
Duben 11, 201411 r Autor Tak diky za info,holt budu si muset na to zvyknout :-) Upraveno Duben 11, 201411 r od mbaud
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.