Jiří Štencl Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Zdravim, potřeboval bych poradit. Mam Yetiho 1.8 tsi 4x4 a občas mi přestala jít spojka. Vyměnil jsem nejprve hlavní spojkový válec, potom hydraulické ložisko spojky a také odvzdušnovací segment. Chvíli spojka šla a po nějaké době přestala fungovat uplně. Myslel jsem, že je to špatným odvzdušněním tak jsem dal auto odvzdušnit do autorizovaného servisu. Tam mi řekli ,že to zkoušeli a pořád nejde, že je špatný hlavní spojkový válec. Opět jsem ho vyměnil a spojka stále pořádně nezabírá. Jako kdyby byla špatně odvzdušněná. Nevíte prosím někdo co s tím? Jsem už zoufalý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanosc Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Zkus spojku odvzdušnit přetlakem (povol odvzdušňovací šroubek a do nádobky na kapalinu zkus tlakem vzduchu utěsnit třeba hadrem okolo foukat) touto metodou se povede většinou odvzdušnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.