MaD Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 chci se zeptat, jestli jde dodělat vypínání airbagu spolujezdce a případně co je k tomu potřeba. A udělá to i škoda servis, nebo to musí být oficiálně už z výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 je tam konkrétní jednotka a vypínač, je i jiné stropní světílko ofiko těžko, kdysi jsem na to zháněl schéma a jediná odpověď zněla: Jakákoliv manipulace se sytémem airbag je nepřípustná. jinak mě to funguje, ale obě děti jezdí vzadu takže už nepoužívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holhas Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Normálně to ofic udělaj ve škodováckým servisu,stojí to 2500tis Kc,ptal jsem se na to. Prcka ale stejně dávám dozadu,je to bezpečnější.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 To uz se resilo zde, takze prosim pokracuj tam, at se nam to zbytecne netristi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 Normálně to ofic udělaj ve škodováckým servisu,stojí to 2500tis Kc,ptal jsem se na to.Prcka ale stejně dávám dozadu,je to bezpečnější.... možná ti jej deaktivují, to ti udělám za 100,- taky ale vypínač určitě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 17. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Hele, jak se deaktivuje ten Airbag přes VAG? Když chci jít do menu Airbag, tak to píše, že můžu zlikvidovat řj airbagů kvůli nějaké chybě v SW těch jednotek. ??? Tak mám strach. Nevíte, jak by se dalo nedestrukčně zjistit, jestli mi VAG tu řj zlikviduje nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 jedná se o airbagovky od leden 00 až březen 01 je to napsáno ve VIS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 22. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 jelikož mám auto z německa m.r. 2003, tak to asi bude v pohodě, ale ... Jak se dá zjistit, co je tam za tu řj aniž by ji člověk zlikvidoval? Není někde nalepený nějaký štítek s identifikací? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 je nalepen na airbagovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 22. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 A k ní se dostanu jak? Jaké plasty a jak se musí oddělat? Netušíš? Nerad bych kvůli tomu boural půlku tunelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 nebudeš bourat 1/2ku ale celej a nebo vezmeš zrcátko odděláš plast u plynovýho pedálu a budeš se snažit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Zdravím, chci si dodělat originální vypínání airbagu spolujezce u O1 MR02. Nechci ho vypnout pomoci Wagu. To jsem měl, ale svítí mi po deaktivaci stále kontrolka airbagů a to mi vadí a žádné bastlení odporu také nechci. Chci to origo dopojit. Mám už koupenou stropní lampičku s kontrolkou AIRBAG OFF. Můžete mi poradit jakou mám koupit ŘJ AIRBAGŮ ,která podporuje vypínání airbagu spolujezdce a je pro 4 pytle????? Má stavající jednotka airbagů má označení: 1C0 909 605 Kterou ŘJ AIRBAGŮ pro O1 4x pytel s vypínáním spolujezce koupit? 1C0 909 605 K index 10 1CO 909 605 1G 1CO 909 605 1S Kolik pinů musí mít vypinač pro tuto variantu? Mám vypinač s 8 piny. Můžu poprosit o schéma zapojení? Děkuji za radu a pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.