Publikováno Prosinec 10, 200618 r chci se zeptat, jestli jde dodělat vypínání airbagu spolujezdce a případně co je k tomu potřeba. A udělá to i škoda servis, nebo to musí být oficiálně už z výroby?
Prosinec 10, 200618 r je tam konkrétní jednotka a vypínač, je i jiné stropní světílko ofiko těžko, kdysi jsem na to zháněl schéma a jediná odpověď zněla: Jakákoliv manipulace se sytémem airbag je nepřípustná. jinak mě to funguje, ale obě děti jezdí vzadu takže už nepoužívám
Prosinec 16, 200618 r Normálně to ofic udělaj ve škodováckým servisu,stojí to 2500tis Kc,ptal jsem se na to. Prcka ale stejně dávám dozadu,je to bezpečnější....
Prosinec 16, 200618 r Normálně to ofic udělaj ve škodováckým servisu,stojí to 2500tis Kc,ptal jsem se na to.Prcka ale stejně dávám dozadu,je to bezpečnější.... možná ti jej deaktivují, to ti udělám za 100,- taky ale vypínač určitě ne
Prosinec 17, 200618 r Autor Hele, jak se deaktivuje ten Airbag přes VAG? Když chci jít do menu Airbag, tak to píše, že můžu zlikvidovat řj airbagů kvůli nějaké chybě v SW těch jednotek. ??? Tak mám strach. Nevíte, jak by se dalo nedestrukčně zjistit, jestli mi VAG tu řj zlikviduje nebo ne?
Prosinec 22, 200618 r Autor jelikož mám auto z německa m.r. 2003, tak to asi bude v pohodě, ale ... Jak se dá zjistit, co je tam za tu řj aniž by ji člověk zlikvidoval? Není někde nalepený nějaký štítek s identifikací?
Prosinec 22, 200618 r Autor A k ní se dostanu jak? Jaké plasty a jak se musí oddělat? Netušíš? Nerad bych kvůli tomu boural půlku tunelu.
Prosinec 22, 200618 r nebudeš bourat 1/2ku ale celej a nebo vezmeš zrcátko odděláš plast u plynovýho pedálu a budeš se snažit
Duben 10, 201411 r Zdravím, chci si dodělat originální vypínání airbagu spolujezce u O1 MR02. Nechci ho vypnout pomoci Wagu. To jsem měl, ale svítí mi po deaktivaci stále kontrolka airbagů a to mi vadí a žádné bastlení odporu také nechci. Chci to origo dopojit. Mám už koupenou stropní lampičku s kontrolkou AIRBAG OFF. Můžete mi poradit jakou mám koupit ŘJ AIRBAGŮ ,která podporuje vypínání airbagu spolujezdce a je pro 4 pytle????? Má stavající jednotka airbagů má označení: 1C0 909 605 Kterou ŘJ AIRBAGŮ pro O1 4x pytel s vypínáním spolujezce koupit? 1C0 909 605 K index 10 1CO 909 605 1G 1CO 909 605 1S Kolik pinů musí mít vypinač pro tuto variantu? Mám vypinač s 8 piny. Můžu poprosit o schéma zapojení? Děkuji za radu a pomoc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.