voki6 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Dobreej, jsem technik samouk, mám sice zkušenosti s kabeláží motorek a skutrů. Dostal jsem do vlastnictví dřív pracovní pickup a tak se ho snažím dostat aspoň trochu do kurzu. Také jsem dostal kameru na záznam jízdy, je na zapojení do 12v ždířky, ale funguje furt, ikdyž je motor vyplý a nechce se mi pokaždé vytahovat ze zásuvky. Tak jsem chtěl napájení napojit na kabeláž od rádia, aby kamerka šlapala po zapnutí klíčku. Jenže! Taky jsem se "podíval" pod volant na kabeláž, jestli by to tam nebylo jednodušší, ale chvíli na to sem kryt zase vrátil zpět. Tak jsem odpojil konektory rádia a proměřil, kterými dráty proud teče a ne a tak. Mám rádio Symphony, co se dávalo do Octy I. no a to se zablokovalo, snad se mi podaří vypátrat kód. Taky sem tam prostě něco pošodal s kabeláží uprostřed pod palubovkou u toho rádia a od té doby mi svítí kontrolka airbagu. Jsem ňouma, já vím, ale nevíte, co jsem náhodou mohl potentovat, bez diagnostiky a sakra drahého servisu? Nějaké triky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 U airbagu si bez diagnostiky nijak nepomůžeš. Pravděpodobně jsi odpojil nějaký konektor v systému airbagu a ten si pamatuje chybu a svítí kontrolka. Zrušení kontrolky se dá výmazem chyb z paměti - pokud jsi si nevyrobil jinou závadu - ale bez diagnostiky to nezjistíš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Jo jo, pokud se odpojí airbag a zas připojí a mezi tím se otočí klíčkem, tak to hodí chybu airbagu a ta svítí, dokud se nesmaže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki6 Vloženo 23. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Bude odstranění chyby drahá záležitost? Mám zajet do servisu Škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 500 kč diagnostika, víc si snad neřeknou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki6 Vloženo 23. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Jeeeej ještě mám možnost neautorizovaného servisu s diagnostikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Jestli se tam dostanou, do airbagu tě jen tak nějaká diagnostika nepustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki6 Vloženo 23. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Zkusím tam zavolat a poptám se, uvidíme co se bude dát dělat a děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 v klidu smažeš. stačí na to obyčejný origoš VCDS.... rozhodně lepší než jezdit do autorizáku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Mě osobně se ta chyba nesmazala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki6 Vloženo 23. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Já mám smazáno - neautorizovanej servis díky za rady! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.