Bery Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Cauky. Uz jsem jednou psal dotaz co muze zpusobovat zvuk ozubených kol v prevodovce, kdyz radim z 1-2. vsechny ostatni rychlosti a razeni nahoru i dolu OK. Jen z 1-2. Je to jen pri vetsi akceleraci. pri klidne jizde nikdy. Udajne zrejme vadny synchron. Nevyznám se v tom. Jevubec sance tohle opravit výmenou synchronu? A nebo rovnou cela prevodovka? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 nemas to same co resime zde? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4877 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bery Vloženo 5. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2006 nemas to same co resime zde? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4877 Myslim že ne.Je to vyloženě v převodovce hodně mechaniků mi říkalo že můj problém je v synchronu tak právě nevím jestli jde synchron opravit a nebo se musí měnit celá převodovka.Naštěstí to dělá jen při rychlém rozjezdu s akcelerací. Při klidném rozjezdu ne.Prostě o sebe zadřou nesesynchronizované ozub. kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Co se týče převodovky, určitě lze vyměnit pouze ten synchron, co ti odešel. Obecně, když už tu převodovku rozděláš, tak se zpravidla dělá repase celé a samozřejmě se i celá znovu přetěsní. To pak bratru může vyjít i na větší peníz, než ji sehnat na inzerát z anonce, nebo někde z vrakáče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bery Vloženo 5. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Co se týče převodovky, určitě lze vyměnit pouze ten synchron, co ti odešel. Obecně, když už tu převodovku rozděláš, tak se zpravidla dělá repase celé a samozřejmě se i celá znovu přetěsní. To pak bratru může vyjít i na větší peníz, než ji sehnat na inzerát z anonce, nebo někde z vrakáče. Díky za odpověď. Budu to nějak řešit jakmile zjistím co by mě vyšlo levněji. To jsem taky zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.