Publikováno Září 4, 200619 r Cauky. Uz jsem jednou psal dotaz co muze zpusobovat zvuk ozubených kol v prevodovce, kdyz radim z 1-2. vsechny ostatni rychlosti a razeni nahoru i dolu OK. Jen z 1-2. Je to jen pri vetsi akceleraci. pri klidne jizde nikdy. Udajne zrejme vadny synchron. Nevyznám se v tom. Jevubec sance tohle opravit výmenou synchronu? A nebo rovnou cela prevodovka? :-(
Září 5, 200619 r Autor nemas to same co resime zde? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4877 Myslim že ne.Je to vyloženě v převodovce hodně mechaniků mi říkalo že můj problém je v synchronu tak právě nevím jestli jde synchron opravit a nebo se musí měnit celá převodovka.Naštěstí to dělá jen při rychlém rozjezdu s akcelerací. Při klidném rozjezdu ne.Prostě o sebe zadřou nesesynchronizované ozub. kola.
Září 5, 200619 r Co se týče převodovky, určitě lze vyměnit pouze ten synchron, co ti odešel. Obecně, když už tu převodovku rozděláš, tak se zpravidla dělá repase celé a samozřejmě se i celá znovu přetěsní. To pak bratru může vyjít i na větší peníz, než ji sehnat na inzerát z anonce, nebo někde z vrakáče.
Září 5, 200619 r Autor Co se týče převodovky, určitě lze vyměnit pouze ten synchron, co ti odešel. Obecně, když už tu převodovku rozděláš, tak se zpravidla dělá repase celé a samozřejmě se i celá znovu přetěsní. To pak bratru může vyjít i na větší peníz, než ji sehnat na inzerát z anonce, nebo někde z vrakáče. Díky za odpověď. Budu to nějak řešit jakmile zjistím co by mě vyšlo levněji. To jsem taky zvědav.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.