Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Cauky. Uz jsem jednou psal dotaz co muze zpusobovat zvuk ozubených kol v prevodovce, kdyz radim z 1-2. vsechny ostatni rychlosti a razeni nahoru i dolu OK. Jen z 1-2. Je to jen pri vetsi akceleraci. pri klidne jizde nikdy. Udajne zrejme vadny synchron. Nevyznám se v tom. Jevubec sance tohle opravit výmenou synchronu? A nebo rovnou cela prevodovka? :-( -_-

Vloženo

Myslim že ne.Je to vyloženě v převodovce hodně mechaniků mi říkalo že můj problém je v synchronu tak právě nevím jestli jde synchron opravit a nebo se musí měnit celá převodovka.Naštěstí to dělá jen při rychlém rozjezdu s akcelerací. Při klidném rozjezdu ne.Prostě o sebe zadřou nesesynchronizované ozub. kola. -_-

Vloženo

Co se týče převodovky, určitě lze vyměnit pouze ten synchron, co ti odešel. Obecně, když už tu převodovku rozděláš, tak se zpravidla dělá repase celé a samozřejmě se i celá znovu přetěsní. To pak bratru může vyjít i na větší peníz, než ji sehnat na inzerát z anonce, nebo někde z vrakáče. -_-

Vloženo
Co se týče převodovky, určitě lze vyměnit pouze ten synchron, co ti odešel. Obecně, když už tu převodovku rozděláš, tak se zpravidla dělá repase celé a samozřejmě se i celá znovu přetěsní. To pak bratru může vyjít i na větší peníz, než ji sehnat na inzerát z anonce, nebo někde z vrakáče. -_-

Díky za odpověď. Budu to nějak řešit jakmile zjistím co by mě vyšlo levněji. To jsem taky zvědav.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...