Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj. Chtěl bych se zeptat. Hučí vám taky turbo při sešlapnutí plynu naplno ?? Ale jakože hučí, spíše fouká, ale tak moc že se otačí i lidi 50 metru daleko... 
Snad to půjde slyšet i tady (je stažené okýnko)

http://youtu.be/KMXaqrI2iIA

hadice praskla nebo uvolnena

jo jo, to si někde ufukuje bokem, ztrátu výkonu nepociťuješ?

• Autor

Nevím jak to jezdilo předtím. Kupoval jsem to z rozsekaným motorem. tak se to měnilo hned i nové (repasované) turbo.... takže takhle jezdím od začátku

aha, no každopádně to bude nějaká hadice okolo turba a ta si ufukuje, takže až to vyměníš, tak ti výkon celkem ještě stoupne

Nebo prasklej coooooler...

Pěkná okamžitá spotřeba :kol-31:

Ale konečně někdo, kdo dokáže vložit jasně identifikovatelné video se zvukem! (tím narážím na témata alá "divný zvuk motoru")

Nechť si z toho vezmou příklad ostatní

Upraveno od SUP1

• Autor

tak okamžitá je normální ne ? Ale to je jedno, je to LPG  :kol-27:  a Díky tedy... :kol-47:  Ehm, co je to ten cooooler (snad jsem trefil počet ooooček) a k čemu to slouží ?

Intercooler asi ne? :D

jinak intercooler je chladič v tlakové soustavě vzduchu, odborníci určitě popíší líp, určitě máš někde něco prasklého nebo rozpojeného a až to dáš do kupy, tak ti klesne spotřeba a zvedne se výkon

• Autor

Hehe, to pojede jeste rychleji jo ? Ja se v motoru atd moc nevyznam, zavezu to pristi tyden do skodovky, tam si stim snad poradej. Jeste zkusim kouknout tedka o vikendu, pokud bude cas, ale kdyz nevim kterou hadici, tak to bude horsi... diky za rady, pak dam vedet jak jsem dopadnul

podívej se vedle airboxu dolů, jak máš katalyzátor tak před ním máš šneka. koukni na hadice a celkově projdi hadice kolem airboxu. i pod sáním můžeš zkontrolovat

• Autor

No :-D kouknu, ale nemyslim si ze stim neco udelam sam :-/

přesně sundej kryt a promačkej je pořádně a třeba najdeš prasklinu či prodřenou hadici, neřikáme ať stim něco děláš, ale můžeš mechoše pak rovnou navést, že se ti nezdá tahle a tahle hadice třeba ne?

• Autor

jinak dneska jsem zkoušel zrychlení o-100km/h (4 lidi v autě) a bylo to za 11s což si myslím že není špatné. Takže pád výkonu něják necitím..
Samozřejmě pokud to má někdo se stejným motorem bez úprav za cca 9s ... tak asi bude rozdíl :-D

Upraveno od angel.CZ

tohle samé jsem opravoval před týdnem, prasklá tlaková trubka. Nejdřív výkon ok pak ko.

Upraveno od Anry0350

angel.CZ : nebo se stav keme a mrknem nato ;) Až budu mit volno ;)

• Autor

No ja jsem tedka na vikend v Ostravici na chate. Pak cely tyden cas nemam. Jedine kdybys mel cas pres vikend. Jsi z Karvine ?

Kousek od Karvine kamo :-) Akorát ted taky nemám moc času ale to by jsme se domluvili kdyztak az budes mit volno ty tak ti reknu jak ma mvolno já :-)

• Autor

Super... se domluvime, ale nejrealneji bych to videl na pristi vikend....

To jsem v práci zrovna :-) Ale nejak se domluvime kdyztak pres zpravy at tu nepíšeme kvanta do topicu :-)

• Autor

Problém vyřešen. Chyběla tam jen nějáká svorka či co. Mechanik ji tam dal a je po problému. otázka 20ti minut :-) Již to nefouká, ale něják citelné zrychlení výkonu nepoznavám..... počkám jak pojedu do práce, zda to má aspoň menší spotřebu :-) Takže zatím díky :-)

• Autor

jo jo, jasně no... ještě že tak :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.