Sinius Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Vážení a milý, opět sem tu, potřebuju pro přítelkyni autoradio, jeji podmínka je že to musí byt na cd a musí to umět přehrávat mp3, jelikož je to do feliny a nebudou se na ni dělat nějaký téměř žádné uprávy a bude to stát furt ve městě nebo na sidlišti na parkovišti tak do toho nechci žádnej zázrak púoraďtě mám vybraný 2 - Pioneer DEH-281MP nebo Watson CRC 8448, opravdu sou to levnoty, ale který z toho by bylo lepčí? Stejně si za 2 - 3 roky koupí lepčí auto a do toho se dá pořádný radio, ale aby to ty 2-3roky vydrželo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Sel bych do pioneera DEH2820... cena 2990,- zelene podsviceni WMA /MP3 / 4x50W /cerne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 tady ten pioneer co sem psal já tak ho seženu novýho za 2199,- a ten watson za 1699,- takže akorat newim kterej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 watson? To existuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Uz jen podle znacky bych bral Pioneera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 5. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2006 (editace) vzal sem toho pioneera, ale chraň vás ruka páně, jestli mi řekne že se ji to nebude líbit protože jinak mám rádio, který mi bude na prd. ale doufám že bude spokojená a dneska ho i zapojim. , díky za radu Editováno: 5. Září 2006, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.